Da, se marita imediat ce are 18 ani.deoarece este indragostita peste cap. cel putin asta zic stirile.
pace!
Miley Cyrus vrea să se mărite la 17 ani.
Deşi are doar 17 ani, Miley Cyrus, care are o relaţie cu actorul Liam Hemsworth, nu-şi poate lua gândul de la măritiş.
Chair dacă de curând adolescenta a negat zvonurile potrivit cărora ea şi iubitul ei s-au logodit şi susţine că vrea să se mai bucure de viaţă o perioada, Miley se gândeşte frecvent că i-ar plăcea să-i poarte numele lui Hemsworth.
"Miley este foarte îndrăgostită de Liam şi spune destul de des că Miley Hemsworth sună foarte frumos şi sofisticat. A zis de multe ori că nu o poate obliga nimeni să aştepte până împlineşte 18 ani pentru a face ce vrea, chiar să se şi mărite", a declarat o prietenă a vedetei.
Nu!Are doar 17 ani jumatateAre o relatie cu partenerul sau din The Last Song, Liamdar nici de cum nu se gandeste la casatorie!
Indragostita pana peste cap?
Glumesti draga hiphopbeatz...
Daca ii spui de Nick Jonas i se inmoaie picioarele.
Da, si mai face si vreo 3 copii; astea sunt barfe din ziare si reviste, foarte rar se adeveresc; la urma urmei, trebuie sa mai manance si ziaristii o bucata de paine nu?
Georgiana
miley nici nu-mi place dc sa-mi placa pentru ca are vocea trucata si mai si e urata in realitate am vazut-o daoar cuoafata, pe demi lovato chiar de 2 ori am vazut-o cuafata dddddeci se marita sau nu vreau si eu sa vin ca sa o fac de ras, si as rade daca ar naaste acolo
♥♥♥S!m0n!k99♥♥♥ întreabă: