Whooouuuuuaaa, te apreciez din toata inima @MetalNeverDie! Gandesti ca mine. Nu e cazul sa imi spun parerea pentru ca ea coincide cu cea a lui @MetalNeverDie
CITESTE TOOOT! Cea mai mare tampenie care am auzito.Baiete/fato, rockul nu inseamna satanism ci trupe care au gasit un mod de a spune lumii durerile, fericirile si necazurile lor, dar si pentru a da sfaturi si a trimite mesaje cu valoare si folositoare, unele versuri devenind adevarate crezuri pentru foarte multi dintre nemuritori(rockeri) si aceste trupe este bine sa nu fie confundate cu cei care fac muzica doar pentru bani deoarece ei chiar pun suflet acolo si o mare parte din viata lor(rockul distruge foarte mult viata unei persoane care il canta pentru ca inseamna nopti nedormite sau ptrecute in betie si heroina si relatii ratate si distruse)."Black metal" este o ramura a rockului formata nuuuumaaai din formatii sataniste dar nu stiu sati zic daca aia canta asa ceva doar pentru bani sau pentru a converti si astfel distruge sufletele celor care le asculta.
Rocker am fost,
Rocker sunt,
Rocker voi fi,
Pan' la moarte si mai departe, Roacker!
\m/
Mersi LastChance, si este si normal, ca fiind niste adevarati roackeri, sa gandim la fel in acest aspect, si poate ca nu numai in privinta Rockului.