Nu. Nu exista asa ceva. Asta e o chestie subiectiva, si niciodata nu se va putea spune "x e cea mai buna voce". Pentru TINE este cea mai buna voce, dar nu pentru toata lumea.
Salut!
Presupun ca da, pe langa celalalte voci, precum : Vaya Con Dios, Enya, etc., etc...
Bye, Jessy
La voci feminine, cred ca cea mai buna o are Mariah Carey, dar bineinteles si Celine are o voce de exceptie.
Nu mi se pare ca are cea mai buna voce. Dar na dupa gusturile fiecaruia. Mie imi place mai mult andreea balan(cantareata din romania) sau selna gomez (cantareata din alta tara).
Mie nu-mi place...chiar ma irita vocea ei... daca ar fi dupa mine, cea mai buna voce o are Amy Lee
Sunt multe voci bune: Jordin Sparks, Mariah Carey, Beyonce s. a. m. d. Celine Dion are si ea o voce speciala, acum depinde de gustul fiecaruia.
Nu este. sunt multe voci feminine bune. face parte din ele dar nu este cea mai buna
Salut.si eu sunt fana celine dione. da stii tu, fiecare dupa cum ii place.claudia
Si eu sunt fana Celine Dione. Avem ceva in comun. Dar parerea mea e ca, fiecare cu gusturile lui.