| aragon18 a întrebat:

Este cineva de aici fan Pussycat Dolls?batting eyelashes Daca da, care este preferata voastra si dc? Care sunt melodiile preferate :X? Ati fost vreodata la vreun concert de.al lor? happy [ nu vreau misto. uri yawn ]

11 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Da mie imi plac foarte mult.Preferata mea este Nicole love struck pentru ca este singura care are voce si arata cel mai bine. Din pacate nu am fost la nici un concert de al lor.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu sunt fan al lor dar mai ascult melodiile lorbig grin preferata mea e Nicole... iar melodia care imi place cel mai mult este cea noua "Jay Ho.love struck

| aragon18 explică:

Preferata mea e Ashley Roberts, iar melodia preferata When I grow up happy si. nu le.am vazut niciodata in realitate sad

| arysa a răspuns:

Imi place formatia insa nu am fost la niciun concert. Melodia mea preferata este "I hate this part" pentru ca e mai lenta si ma regasesc in versuri. Si videoclipul este foarte reusit.Imi place de Nicole pentru ca are voce si arata bine.tongue

| DarinaLove a răspuns:

Da
si nu doar nicole are voce, numai ea canta happy
ashley roberts are voce, si se zice ca e o copie a actritei marilyn munroe(la voce seamana )
si ashley normal

| alexdop21 a răspuns:

Mie imi place de solista mult! Mi-as da o mana sa ne iubim si noi nitel

| shishilik a răspuns:

Mie imi place Melody. Are vocea mai frumoasa decat a solistei Nicole, desi e lasata in spate. Si Kimberly e tare. Imi place chestia cu picioru:X. Ca melodii imi plac Space, cantata de Melody, remix-ul la Hush Hush, Bad girl si Whatchamacallit. Nu am fost la concert, dar ma multumesc si cu youtube, deocamdatatongue.

| teopinkrose a răspuns:

Da, sunt mare fana. love struck Mie imi place nicole, dar si restul sunt super! :* Imi plac melodiile : Jai ho!, Hush hush, Don't cha, Sway si altele big grin. Dar nu am fost la un concert de al lor crying.
Dar tu? happy

| cLaudYu a răspuns:

Jai ho!™

| dragosh a răspuns:

Nu's fan dar imi place j'ai ho! :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da
:X :X
Si melodiile mele preferate sunt
Magic :X
When i grow up