| Mamam_IUlian_1985 a întrebat:

Este gresit sa ascult christian rock? Imi place foarte mult, ma linisteste, chiar m.a facut sa tin mai mult la Dumnezeu.Am citit de pe mai multe siteuri si spunea ca rock'n'roll sau orice fel de rock este doar o manipulare prin muzica de cel rau. Ascult Skillet..si nu gasesc nimic in neregula cu ei. Puteti sa ma ajutati cu aceasta intrebare?

6 răspunsuri:
| PrunaPătrată a răspuns:

Nu este gresit sa asculti nici un gen de muzica, chestiile cu "x este muzica dracului" sunt doar porcarii.

| spiridus25 a răspuns:

Si eu ascult Skillet si imi plac melodiile lor.Deasemenea ascult rock dar nu cred in chestii de genul asta. Daca stai sa asculti versurie melodiei in loc sa asculti ce spun altii, e mai bine.Din asta iti dai seama despre ce este vorba.Eu ascult si Skillet si Metallica, si orice subgen al rock-ului care imi place, si nu cred ca are legatura cu manipularea.Parerea mea.

| BlackOath a răspuns:

Sunt doar idei preconcepute, multi rockeri/metalisti/hipioti etc. au mai multa coloana vertebrala si bun simt decat un crestin care mai mult zice decat face... Exista desigur black/death metal care au versuri sataniste, insa acestea n-au nici un efect asupra ta daca ai cativa neuroni in cap si asculti doar pentru entertaining.

| Neberius13 a răspuns:

Singurul lucru greșit în a asculta rock creștin e că-i de rahat. Dacă tot te obosești să asculți rock ascultă măcar ceva bun. Lasă tu oamenii închiși la minte. Hai s-o luăm pe o cale simplă ca să dovedesc cat de stupidă e toată treaba asta. Exista o vreme în care biserica considera că e păcat să asculți compozițiile lui Beethoven din motive absolut stupide. Acum, ăsta e un fapt puțin cunoscut și orice persoană cu câtuși de puțină cultură muzicală a ascultat cel puțin Fur Elise și Moonlight Sonata. Iar acum nu mai auzi pe nimeni comentând că muzica lui Beethoven îi satanică. Deci dacă crezi că-i păcat să asculți Beethoven nu asculta rock.

| RockNbeer a răspuns:

In primul rand, muzica n are nici o legatura cu religia.
Muzica nu i decat o insiruire de note ce formeaza diferite progresii, mesajul este un bonus, o melodie poate avea mesaj sau poate sa nu aiba mesaj.Mesajul unei piese este total nesemnificativ, tu decizi daca vrei sa l urmezi sau nu, nu te poate influenta fara acordul tau.
Daca asculti o piesa si urmezi mesajul fara sa treci prin filtrul gandirii continutul, atunci chiar ar trebui sa te feresti de anumite genuri muzicale

| Pufoseniiee a răspuns:

Nu deste o crima sa aculti ceea ce iti place, daca iti place Skillet sau Rock.ul asculta, mie nu, mi place, si nu ascult.