| unavaible a întrebat:

Este greu/costisitor sa inveti sa canti la chitara? Cat timp mi-ar putea lua?

Răspuns Câştigător
| Thunderstruck a răspuns:

Depinde, eu din pacate am inceput pe acustica si pana in primele 6 luni am invatat numai acorduri (chiar daca nu stiam ce-s alea) si solo-uri (la fel cal a acorduri). Apoi am facut o investitie si mi-am luat o chitara electrica si un amplificator. Dupa chestia asta n-am mai putut sa ma despart de chitara mai mult de-o zi, e cel mai bun lucru in care am investit vreodatalaughing.Cat despre invatat, nimeni nu termina de invatat, mereu mai exista ceva de invatat.Dar daca vrei sa inveti sa canti aproape orice, zic eu, in maxim 5 ani daca te tii de treaba iti poate iesi orice, de la Petrucci, pana la Sungha Jung (stiu ca nu-i tocmai un chitarist care merita sa fie trecut in aceeasi categorie cu Petrucci, dar el reprezinta in general fingerpicking-ul, eu asa-l vad.Problema e ca-ti mananca o grama de timp, eu care n-am ce face vara stau si cate 10-12 ore cu chitara in brate.

2 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Daca ai un profesor bun si care are rabdare cu tine o sa inveti in cateva luni.
Bafta!

| Duucu a răspuns:

Eu am învățat în 4-5 luni acordurile principale, barre, fingerpicking și odată cu acestea căteva melodii, toate fără profesor.Se merită, mereu îmi ocupam timpul liber cu chitara.

Întrebări similare