S-o crezi tu, pe linga americani e mic copil.Acum sa nu crezi ca nu-l apreciez, din contra noul album e super marfa-romanisme 1 si 2
Fratilor Cum sa fie cel mai mare rapp-er daca el canta hip-hop?
Eu cred ca cel mai mare rapp-er din lume este Eminem
Acum a inceput isteria cu Puya, este mult prea ingamfat si oricum a devenit de ceva vreme foarte comercial! Mie una nu-mi place deloc, dar gusturile nu se discuta!
De fapt este un simplu om... el il apreciez pentru ceea ce face, dar mai sunt si alti in romania care sunt foarte buni, deci deschide ochii si uita`te mai bine, ...Romania are niste voci de invidiat
...multumesc.(iti multumesc pentru ca mi-ai dat ocazia sa ma amuz si astazi).
Nici din lume, nici din Romania, nici din Bucuresti, nici din cartierul unde locuieste, nici din blocul unde locuieste.Nu e cel mai mare rapper nici macar din apartamentul in care locuieste de unul singur.
Nici pe departe. Nu are nimic din ce e nevoie. Piesele lui sunt complet comerciale, vocea este foarte prelucrată şi flow-ul nu e deosebit.
E un rapp-er super bun, dar numai din romania, ecranizeaza fff bine faptele urate si intamplarile mai putyn roz a le Romanilor nostri cocalari...Deci Puye e un super rapper, dar sunt u nii de talie mondiala, deci...
Nu prea cunosc eu diferenta dintre rap si hip-hop, insa dupa mine cel mai bun 2pac.
Deci:
1 nu e rapper e un mare cocalar
2 ia acceseaza www.youtube.com si cauta 2pac sa vezi rapper adevarat
3 nu ma intereseaza puya cum am zis la 1 e un mare cocalar
andreylarentiu întreabă:
anonim_4396 întreabă: