| TheDubstepGirl a întrebat:

Eu am 11 ani. Ii normal sa ascult dubstep? Multi zic ca nu ii de varsta mea. Lol! Eu nu arat de 11 ani, oricum nu conteaza.Parerea mea este ca fiecare sa asculte ce vrea... Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| ILoveMyBed a răspuns:

Nu ingeleg care este faza cu varsta, mai nou trebuie sa ai o anumita varsta sa asculti muzica, in clasa a doua stiam toate melodiile de pe atunci laughing si acum sunt in a 7-a, eu zic sa nu ii bagi in seama si sa asculti ce-ti place, si nici nu conteaza cum arati, poate oameni care ti-au zis ca dubstep nu-i de varsta ta poate au incercat sa faca sa nu mai asculti pentru nu le place, dupstep-ul nu-i facut pentru oricinebig grin

4 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Asculti ce vrei atat timp cat iti place, nu conteaza varsta.
Nu-i baga in seama pe aia care mananca materii fecale despre varsta ta "nepotrivita" pentru acest gen de muzica.
Dubstepul mi se pare un gen misto.

| Dumnezău a răspuns:

Varsta nu conteaza.Insa dubstepul nu-l asculti,decat daca esti beat,ca atunci se potriveste,in rest, e viol anal al Transformerilor, la ce sunete scoate.

| Rockart a răspuns:

De ce să nu fie normal?
Nu văd ce treabă are vârsta cu muzica. Asculţi ce îţi place când ai tu chef. Fratimiu are 9 ani, numai rock/metal ascultă şi nu văd care ar fi problema.

| Woodenpints91 a răspuns:

Nu e vorba de vârstă.dar ca să asculţi dubstep,trebuie să ai o scuză. Ori eşti rupt de beat/drogat, şi nu mai auzi bine, ori eşti complet afon şi ţi se pare că dubstep-ul sună bine.