| alexutzza_9396 a întrebat:

Eu am 12 ani, inaltymea: 1, 57m si greutatea : 43, 7 kg fetele de la mine din cls cred si imi spun k st grasa am tynut dieta dar nici un rezultat ce sa fac? credety ca st grasa?

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Este normal happyFetele alea nu stiu ce sa sp si se iau de tine happyNu le baga in seama.kiss
Ramai asa cum estiwinking

| Leea1234 a răspuns:

Mai, grasa nu esti! esti un pic mai plinuta, dar tinand cont ca esti in crestere, nu este chiar atat de grav! ar trebui sa mai renunti la dulciuri, sa nu manaci seara tarziu, si mai ales intre mesele principale sa nu "ciugulesti"! si cand ai timp sport ...alearga...vei face niste picioare frumoase si mai ales un fund frumos! succes!

| Annitu a răspuns:

Nu esti, draga grasa! dar.thinking dc ai postat intrebarea la Muzica?laughing

| ingeras14 a răspuns:

Sigur ca nuhappy. Nu le asculta pe alea care iti spun ca esti grasawinking.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Esti bine,si din poza si mai ales ca esti mai inalta,esti bine!happy

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Esti bine, si din poza si mai ales ca esti mai inalta, esti bine!happy

| FoXy a răspuns:

Nu esti de loc grasa draguta daca ai 1.57 ar trebui sa ai 47 de kg. Poate ele sunt grase, sau au spus asta din rautate.

| Clumsiii ™ a răspuns:

Din contra esti chiar slabuta... o colega de-a mea are tot cam 1.57, 12 ani dar are 53 de kg si isi mascheaza kg asa bine.Nu te speria esti asa cum trebuie...probabil sunt invidioase pe tine si nu ti-au gasit niciun defect.Asa ca s-au gandit sa minte si ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In poza arati ft bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici vorba, esti foarte bine asa cum esti. Dar dupa cum cred eu, esti mai inaltutza decat majoritatea fetelor de varsta ta, probabil sunt doar invidioase.Nu te ma lua dupa gurile lor rele, asa-s fetele.Repet,esti foarte bine cum esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele de la tine din casa sunt niste fraiere! Te rog asteapta pina la 18 ani lasa-ti corpul sa se dezvolte si atunci vezi ce este de facut! Nu va jucati de-a slabitul ca s-ar putea sa umblati pe la tiroida!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt la fel