| cristinelbc a întrebat:

Eu am 9 ani, si vreau sa imi fac o formatie rock "the corre"dar n-am instrumente si nici membri! tata nu vrea dar mama m-ar lasa

Răspuns Câştigător
| ASDSM a răspuns:

Si eu vroiam sa fac ceva asemanator dar gandeste-te ca esti cam mic si pentru ati cumpara instrumente care sunt destul de scumpe iti trebuie bani,membri poate mai gasesti dar daca iti deschizi formatie,aveti nevoie de publicitate, concerte, etc.
Mai ine astepti sa mai cresti putin si atunci ar fi tare.

7 răspunsuri:
| totmike a răspuns:

Salut,nu-i asculta pe astia care iti zic:,, aa la 9 ani? lasao balta!''eu spun sa iti continui visul si poate va iesi ceva.mne...poate.daca te ti si daca chiar vrei sigur va iesi ceva.dar nu te lasa invins.in muzica nai numa de castigat.fii sigur ca vei si cadea dar daca vrei sa ajungi undeva trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe.iti vei gasi si tu pe cineva cu care sa canti numai ca trebuie sa cauti.si cand spun sa cauti ma refer sa cauti foarte mult si ai grija ce decizii ei. sper ca te-am ajutat, salut, bafta

| HellYeahChristine a răspuns:

La 9 ani tot ce vroiam sa fac era sa ma joc cu papusile.Cand s-au schimbat copiii astia asa mult?;\

| Niros19 a răspuns:

Pai in primul rand e decizia ta tu decizi ce vrei sa faci nu tatal tau si eu imi fac tot o trupa rock am membri si fiecare deja invata sa cante la un instrument dar daca nimeni din clasa ta nu vrea va trebui sa cauti si in alte parti

| υℓqυισяяαЧєѕραɗα a răspuns:

Eu am 11 (aproape 12) ani iti recomand lasa rocku daca n-ai instrumente si membrii eu imi fac trupa dar nu de rock...

| cristinelbc explică:

Niste pareri?

| cristinelbc explică:

Dau funda

| andreaz323 a răspuns:

Bravo felicitari