| Onitza23 a întrebat:

Eu dintre Justin Bieber si Puya l-as alege cu siguranta pe Justin. Voi pe cine alegeti? dau fundita

Răspuns Câştigător
| KiduuPink a răspuns:

Justin bieber!

34 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

JustinB happy

| LuisEdward a răspuns:

Baaaaaa cand va aud cu Justin Bieber ma ia durerea de cap mai terminati cu ala

| CosminKidd a răspuns:

Justin bieber :X tare unii zic ca are voce de femei dar eu nu cred...canta ffff fain

| djdani2010 a răspuns:

Ii un gay are voce de femeie naspa. puya:X:X:X

| dianatopli a răspuns:

Amandoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU il iubesc pe justin bieber e super scumpic ...Doamne e dlce rau

| destroyedme98_3307 a răspuns:

Justin bieber

| kiwii a răspuns:

Puya!

| TeoPT a răspuns:

Pai sa vedem
comercial vs. comercial
ratat vs. ratat

Nimeni straight face Mari artisti te-ai mai gasit sa compari, n-am ce zice!

| ForbiddenLove a răspuns:

Nici unul! laughing justin bieber & puya suck!

| Aero a răspuns:

Si care e legatura dintre Justin si Puya? Ca sa nu mai zic ca Puya asta nu e si nu va fi niciodata la fel de faimos ca Bieber.
La Hogwarts, in Camera Cercetasilor, cei din anul 1 asculta toata ziua la radio muzica lui Justin Bieber, si altii de la Disneybig grin. Am pus eu o data o melodie de a lui Puya la un iWizard-Pod si mi-au spus colegii ca e ca si cand ar fi ascultat matragune(Mandragora) plangand!

| Antonia90 a răspuns:

Nici unul :-&

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin pentru ca puia e chiel

| NoName123 a răspuns:

Si eu pe justin

| BlueDreams a răspuns:

BAi deci totusilaughing Justin o fi el prost si fitos si cum vreti voi, da frte chiar canta si inca foarte bine, ca sa nu zic ca intreadevar are talent. Cum dracu sa-l comparam cu puscariasu ala de Puyalaughing care in loc de cantat zici ca recita versurile pe care le-a scris la Jilavalaughing. Acum pe bune Puya e total paralel cu muzica, pe cand Justin e mult mai faimos, talentat si mai tanar. Yo stiu ca, cap de mop e cam tampit, dar nu exista grad de comparatie intre el si Puya.

| dulcika21 a răspuns:

Deci sa facem o comparatie... nu prea e nici una nu imi place nici unu. Amandoi sunt fitosi

| BaiatuFitzosu a răspuns:

Pe Puya logic e cel mai tare, mai tare va Biebar-u! SA sti ca de Biebar se zice ca s-ar putea sa fie G. A. Y! nu se ste sigur! si eu cred ca asa este!

| RXN a răspuns:

Amandoi sunt praf.

| thegreatgatsby a răspuns:

Cum naiba poti sa-i comparti pe astia doi?! N-au nicio legatura unul cu altul! Imi plac both happy

| elena7 a răspuns:

Pai sincer justinbig grin

| kindness a răspuns:

Vai de capul meu. e ca si cum ai compara maneaua cu muzica de opera.frate. justin canta ceva de genul rock si puya canta rapp.OMGcat de inculti sunt unii!

| TeoPT a răspuns:

@•Ĉrïššš•тhε vamp†яε ♥

Printre care si tu.straight face
Biberon canta pop comercial. Nu rock. Asculta Breaking Benjamin si dupa aia Biberon. Sa vezi diferenta.
Puya nu canta rap. Eminem canta rap. La fel, asculta-i pe amandoi, sa vezi diferenta. Puya canta un hip hop la fel de imputit ca o manea. Pa, pa.

| LNK a răspuns:

Decat sa-l aleg pe Justin Bieber, mai bine aleg pe oricine altcineva, in afara de cocalari/manelisti.

| chupachups1234 a răspuns:

Pai nu imi place mie Puya asaaa de mult dar in comparatie cu biberon de 1000 de ori Puya. Aaa m-am prins, daca vroiam sa iau fundita trebuia sa zic ce vroiai tu sa auzi, ca-mi place de biberon.

| pwp a răspuns:

Puya love struck

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puya.

| anyska a răspuns:

Il urasc pe Puya! YAACCC! nici justin branza nu e mare lucru dar cu siguranta l-as alege pe el.

| JackFrost96 a răspuns:

Mie imi place rap si hip-hop deci puya

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puya mai ce naiba