Baaaaaa cand va aud cu Justin Bieber ma ia durerea de cap mai terminati cu ala
Justin bieber :X tare unii zic ca are voce de femei dar eu nu cred...canta ffff fain
Pai sa vedem
comercial vs. comercial
ratat vs. ratat
Nimeni Mari artisti te-ai mai gasit sa compari, n-am ce zice!
Si care e legatura dintre Justin si Puya? Ca sa nu mai zic ca Puya asta nu e si nu va fi niciodata la fel de faimos ca Bieber.
La Hogwarts, in Camera Cercetasilor, cei din anul 1 asculta toata ziua la radio muzica lui Justin Bieber, si altii de la Disney. Am pus eu o data o melodie de a lui Puya la un iWizard-Pod si mi-au spus colegii ca e ca si cand ar fi ascultat matragune(Mandragora) plangand!
BAi deci totusi Justin o fi el prost si fitos si cum vreti voi, da frte chiar canta si inca foarte bine, ca sa nu zic ca intreadevar are talent. Cum dracu sa-l comparam cu puscariasu ala de Puya care in loc de cantat zici ca recita versurile pe care le-a scris la Jilava. Acum pe bune Puya e total paralel cu muzica, pe cand Justin e mult mai faimos, talentat si mai tanar. Yo stiu ca, cap de mop e cam tampit, dar nu exista grad de comparatie intre el si Puya.
Deci sa facem o comparatie... nu prea e nici una nu imi place nici unu. Amandoi sunt fitosi
Pe Puya logic e cel mai tare, mai tare va Biebar-u! SA sti ca de Biebar se zice ca s-ar putea sa fie G. A. Y! nu se ste sigur! si eu cred ca asa este!
Cum naiba poti sa-i comparti pe astia doi?! N-au nicio legatura unul cu altul! Imi plac both
Vai de capul meu. e ca si cum ai compara maneaua cu muzica de opera.frate. justin canta ceva de genul rock si puya canta rapp.OMGcat de inculti sunt unii!
@•Ĉrïššš•тhε vamp†яε ♥
Printre care si tu.
Biberon canta pop comercial. Nu rock. Asculta Breaking Benjamin si dupa aia Biberon. Sa vezi diferenta.
Puya nu canta rap. Eminem canta rap. La fel, asculta-i pe amandoi, sa vezi diferenta. Puya canta un hip hop la fel de imputit ca o manea. Pa, pa.
Decat sa-l aleg pe Justin Bieber, mai bine aleg pe oricine altcineva, in afara de cocalari/manelisti.
Pai nu imi place mie Puya asaaa de mult dar in comparatie cu biberon de 1000 de ori Puya. Aaa m-am prins, daca vroiam sa iau fundita trebuia sa zic ce vroiai tu sa auzi, ca-mi place de biberon.
Il urasc pe Puya! YAACCC! nici justin branza nu e mare lucru dar cu siguranta l-as alege pe el.
Evileye6 întreabă:
Patricia444 întreabă: