Da,si eu o iubesc foarte mult si nici nu-mi pasa ce credeti voi. Puteti sa ma faceti copilaroasa,lesbiana,in toate felurile ca tot nu imi pasa,pentru ca eu o iubesc si gata! Daa... poate ca s-a drogat si multe altele,dar daca voi nu sunteti in top cu ce e pe net,nu-i treaba mea! Voi nu stiati ca pe net scrie ca si-a cerut iertare,ca s-a imbatat si nu a stiut ce face! Si in plus,acum ea are alte probleme mai gravearintii ei se despart, iar ea crede ca se despart din cauza ca ea a devenit celebra de aceea nu va mai fii serialul "Hannah Montana", ca Miley sa isi impace parintii.
Te-ai dat naibi daca ai pus o astfel de intrebare pe TPU iubire)),nu,nu imi place Miley Cyrus,nu am ce sa iti spun,poate e doar o chestie de a ta,de timp,si peste o luna de exemplu n-o sa iti mai placa asa mult,dar eu zic sa o lasi pe Miley in mamicuta ei,si sa iti vezi de viata ta,pentru ca, chiar nu ai ce sa inveti de la fatiscana aia, sincer.Eu zic sa iti placa o alta vedeta,acum,gusturile nu se discuta,dar mie Cyrus nu imi place de nicio culoare, nu mi se pare nici macar interesanta, dar whatever.
Daca esti fata, esti lesbi, daca esti baiat, nu stii nimic despre muzica buna(se aplica si daca esti fata). Fatuca era un nimic fara serialu ala idiot iar in 8-9 ani va disparea din inimile prostilor care o asculta(scuze de jignire).Nu are viitor, asa cum n-are restul hip hopului popului manelelor rappului si altor prostii.
Eu cred ca e o fata naiva si din cauza ca a fost ocupata cu serialul Hanna Montana si cu muzica, nu a avut timp sa capete suficienta experienta in ceea ce priveste viata, motiv pentru care gafeaza in prezent, cand serialul s`a terminat si are mai mult timp liber. Nu e vina ei, totusi.
Hei THEO si eu o iubesc nespus pe MILEY este draguta. adresa mea de mess este oana.gabriela8. cautama