| Theo_7248 a întrebat:

Eu o iubesc foarte mult pe Miley Cyrus! Voi ce parere aveti despre ea?

Răspuns Câştigător
| Dootzy a răspuns:

Da,si eu o iubesc foarte mult si nici nu-mi pasa ce credeti voi. Puteti sa ma faceti copilaroasa,lesbiana,in toate felurile ca tot nu imi pasa,pentru ca eu o iubesc si gata! Daa... poate ca s-a drogat si multe altele,dar daca voi nu sunteti in top cu ce e pe net,nu-i treaba mea! Voi nu stiati ca pe net scrie ca si-a cerut iertare,ca s-a imbatat si nu a stiut ce face! Si in plus,acum ea are alte probleme mai gravetonguearintii ei se despart, iar ea crede ca se despart din cauza ca ea a devenit celebra de aceea nu va mai fii serialul "Hannah Montana", ca Miley sa isi impace parintii.

6 răspunsuri:
| AnaisC a răspuns:

Iubesti o curva?:|
Viitoru' tarii!
Keep rockin'!
www.WarAndRiot.blogspot.com

| Dean1996 a răspuns:

Te-ai dat naibi daca ai pus o astfel de intrebare pe TPU iubirelaughing)),nu,nu imi place Miley Cyrus,nu am ce sa iti spun,poate e doar o chestie de a ta,de timp,si peste o luna de exemplu n-o sa iti mai placa asa mult,dar eu zic sa o lasi pe Miley in mamicuta ei,si sa iti vezi de viata ta,pentru ca, chiar nu ai ce sa inveti de la fatiscana aia, sincer.Eu zic sa iti placa o alta vedeta,acum,gusturile nu se discuta,dar mie Cyrus nu imi place de nicio culoare, nu mi se pare nici macar interesanta, dar whatever.

| WhiteWolf7 a răspuns:

Daca esti fata, esti lesbi, daca esti baiat, nu stii nimic despre muzica buna(se aplica si daca esti fata). Fatuca era un nimic fara serialu ala idiot iar in 8-9 ani va disparea din inimile prostilor care o asculta(scuze de jignire).Nu are viitor, asa cum n-are restul hip hopului popului manelelor rappului si altor prostii.

| BadBoyCristy a răspuns:

Eu nu.

| Aliutza a răspuns:

Eu cred ca e o fata naiva si din cauza ca a fost ocupata cu serialul Hanna Montana si cu muzica, nu a avut timp sa capete suficienta experienta in ceea ce priveste viata, motiv pentru care gafeaza in prezent, cand serialul s`a terminat si are mai mult timp liber. Nu e vina ei, totusi.

| oana_3640 a răspuns:

Hei THEO si eu o iubesc nespus pe MILEY este draguta. adresa mea de mess este oana.gabriela8. cautama

Întrebări similare