anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu si o prietena suntem singurele din clasa care ascultam : Three Days Grace, The Rasmus, Scorpions, Papa Roach, Pink Floyd, System of a Down, Kings of Leon, Linkin Park, Imagine Dragon, Black Veil Brides, Placebo, 30 Second to Mars...(etc).
Celelalte fete asculta doar Ruby, Inna, One Direction, Selena Gomez...
De ceva timp si prietena mea s-a inhaitat cu ele si a inceput sa ma innebuneasca cu One Direction (fara suparare, nu am nimic cu ei ). Am inceput sa ascult si eu fara sa vreau ( atunci cand sunt cu ea ), si mi se pare ciudat. Nu stiu ce se intampla cu mine!
Daca mai stau mult in preajma lor o sa mi se duca toate gusturile muzicale pe apa sambetei...

Ce as putea sa fac? Cum as putea sa-mi conving prietena sa se lase de 1D? ( stiu ca fiecare poate asculta ce vrea el, dar nu mai suport! Ma influenteaza prea mult.)

12 răspunsuri:
| Nucreeed a răspuns:

Pai fetele care asculta One Erection/Justin Bieber sunt la varsta varfului lor hormonal si de aia sunt atat de innebunite dupa ei.
Trupele astea de baieti sunt pentru fetele adolescente sau mai mici ceea ce este playboyul pentru baietii de aceeasi varsta=)
Le permite fetelor sa experimenteze si sa'si exprime sexualitatea intr'un mod fara riscuri si care in general este acceptat de societate.Pot chiar sa devina obsedate si incep sa aiba fantezii cu acesti tipi fara ca sa aiba de a face cu perspectiva unei relatii in viata reala. happy

| anonim_4396 explică (pentru Nucreeed):

Ai in totalitate dreptate! Imi place cum gandesti!

| Duucu a răspuns:

Înseamnă că-ți place.
Și eu sunt singurul care ascultă muzică bună, chiar din toată școala.

| Salahadin73 a răspuns (pentru Duucu):

laughing laughing laughing
Da' unde inveti?

| Duucu a răspuns (pentru Salahadin73):

Liceu' Lațcu Vodă, Siret.

| TheStory a răspuns:

Eu sunt singurul din clasa mea care asculta: Blind Guardian, Avantasia, Epica, Sirenia, Linkin Park, The Rasmus, Skillet, Switchfoot, Finger Eleven, Story of the Year, Hollywood Undead, Iron Maiden, Apocalyptica, Disturbed, Evanescence, Wintersun.
Asta e nu ai ce face, unii sunt limitati rau la creier.
Eu incerc de foarte mult timp sa-i conving sa asculte si altceva in afara de manele si de Alex Velea, dar pana acum nimic.
Nu poti schimba pe cineva daca asa este el, daca atata poate duce.

| anonim_4396 explică (pentru TheStory):

Da nu inteleg, de unde schimbarea? Probabil e vina celorlalti colegi care i-au bagat pe gat prostii...

| fadnox a răspuns:

Eu consider ca daca intr-adevar nu vrei, nu iti schimbi preferintele, oricine te-ar influenta

| SootheMySoul a răspuns:

Si eu am trecut prin asta si sincera sa fiu, nu cred ca tu si prietena ta va veti pierde pasiunea pentru rock.Tu doar asculta in continuare ce iti place si fii prietena cu colegele tale indiferent de ce asculta, daca nu vei fi inca o fata singura si retrasa, din cauza preferintelor.

| claudia511 a răspuns:

Nu poti sa o faci sa numai asculte porcaria aia. Nu iti critica prietenii dupa ceea ce asculta, pentru ca nu toti au gusturi bune in muzica. Spune-i sa asculte cand ii singura, nu cand esti si tu. Cand sunteti amandoua puneti ceva ce va place la ambele.

| anonim_4396 explică (pentru claudia511):

I-am spus, dar ma asculta ea pe mine?
Problema este ca mi-e teama sa nu incep si eu sa ascult atat de mult ca si ea... Deja stiu numele a vreo 7 melodii!

| Farewell a răspuns:

S-a rupt firul când am vazut BVB pe listă.

Oricum, nu ştiu cum de a ajuns sa-ţi placă genul ăsta de muzică fiind aşa de uşor influenţabilă. Nu o să o convingi pe prietena ta să nu mai asculte ce-i place, doar dacă îşi va da ea seama că ce ascultă e de proastă calitate. Tu ascultă rock in continuare, iar dacă auzi ceva ce nu îţi place, pleacă de acolo şi lasă-i in pace. Ce naiba, nu te lăsa prostită de alţii.