Află motivul pentru care nu te lasă (o dai prea tare, versurile nu le găseşte potrivite pentru educaţia ta, are idei sau prejudecăţi stupide...) şi încearcă să remediezi problema.
Pai, care este motivul pentru care nu te lasa? Asculti melodii rap care contin multe injuraturi, asculti metal sau asculti manele?
Unii parinti nu-si lasa copiii sa asculte manele, altii nu-i lasa sa asculte metal, unii nu-i lasa sa asculte melodii care contin injuraturi.
Depinde foarte mult ce asculti. Eu ascult mereu la boze death, black, thrash metal, dar parintii mei nu zic nimic, desi lor nu le place in niciun fel metal-ul.
Conteaza si ce varsta ai. Daca ai 12-14 ani, nu m-ar mira.
Sunt multe lucruri pe care ai uitat sa le precizezi.
Iti dau un sfat, pe care ti l-au dat cam toti. Asculta la casti. Sau, ai putea sa discuti aceasta problema cu ei. Eu unul, nu cred ca iti interzice toate genurile. E absurd.
Cum să nu te lase?! Doar nu e conștiința ta. Așa ceva nu am mai auzit. Poate nu te lasă să asculți anumite melodii, care conțin înjurături sau alte mesaje de genul, ca hip hop-ul. Dar... Cum să nu te lase?! Dă mai multe detalii. Dacă nu îl poți convinge, și ție chiar îți place muzica, ascultă pe ascuns. Nimeni nu te obligă să asculți pe difuzor. Poate nu te lasă să asculți în preajma lui, dar așa... Nu știu.
PorcușorulDeGuineeaV întreabă: