1. Da, mi-a placut Yohanna mai mult decat tipul care a castigat. Rochia era superba, la fel si ea!
2. Da, sa participam dar sa ne cream si noi muzica cum fac alte tari. Si anume: mai multi artisti/compozitori, etc. fac o piesa apoi se alege cine o va canta. Mi se pare mai ok asa, in acest mod nu ne'am mai face de ras cu specimene gen Vlad Mirita.
3. Ar fi mult mai bine. Pai la cum suntem noi vazuti in lume...
4. Nu e rau nici asa.
Mi-a placut Yohanna mai mult ca Alexander sau cum in cheama rochia ei era superba si melodia "Is it true?". Eu zic ca Puya are o voce faina parerea mea. Sau baiatu ce canta "Big brown eyes"
1. Mi-a placut mai mult Rybak
2. De ce nu? Eu sunt de pareere ca Morandi ar urca destul de sus pentru ca sunt trupa internationala si au fanii in toata Europa.
3. Asta e.
4. Mai bine.
1. Da, mi-a placut Yohanna mai mult decat tipul care a castigat. Rochia era superba, la fel si ea!
2. Da, sa participam dar sa ne cream si noi muzica cum fac alte tari. Si anume: mai multi artisti/compozitori, etc. fac o piesa apoi se alege cine o va canta. Mi se pare mai ok asa, in acest mod nu ne'am mai afce de ras cu specimene gen Vlad Mirita.
3. Ar fi mult mai bine. Pai la cum suntem noi vazuti in lume...
4. Nu e rau nici asa.
Rybak nu facea playback. Se vedea clar, firele de la arcus ca s-au rupt... Deci... Unde ai fazut tu asa?