Ce tampenie! Oricum numai tampenii de melodii cantate de niste oameni fara ocupatie. Daca ar fi fost sa aleg as fi ales o melodie vesele cu ritm care sa placa nu o "chestie" cantata de un contratenor(eu oricum nu sunt deschis catre aceasta idee). Macar nu a castigat Narcis Iustin.Eu as fi ales ori Renee Santana ori, in orice caz, Electric Fence ca era mai de "zbenguiala"
Top 5 "Ce dracu au cautat in finala":
1.Narcis Iustin
2. Elena Carstea
3.Casa presei
4. Ovidiu Anton
5.Cristian Prajescu
P.S.:nu ma leg de calitatile vocale, ci doar de prestatia scenica, gen muzical si versuri."Spinning" e un cuvant tare nemelodios, bun de pus in Beyblade.
Narcis e foarte talentat.Are o voce deosebita, e un talent, nu degeaba a iesit pe locul 2 la Romanii au talent si e apreciat de adolescenti si nu numai.
Am specificat ca nu m-am legat de calitatile vocale,insa, fiind contratenor, este cam greu sa fii apreciat, cu atat mai putin in cadrul unui concurs de genul acesta in care show-ul si aliantele fac jocul, nu calitatile vocale in mod deosebit.
Locul 2 la "Romanii au talent" nu inseamna nimic pentru mine.E mai mult o jignire la adresa romanilor acest concurs.
Are voce mare, are talent mare, Iustin.
Ce e contratenorul, nu m-a interesat niciodata sa aflu asta, nu rade
Barbatul care depune un efort al gatului si plamanilor prin care "manipuleaza"corzile vocale ca sa sune ca a unei femei de opera(de obicei mezzosoprana sau contralta, foarte rar de soprana...un exemplu de mezzosoprana cunoscuta:Lana del Rey...coltralta: Amy Winehouse, Adele).
In cazul lui, e un adolescent, la fel ca si mine.
Melodia lu Turcelu era de pe alta planetapenibiluta
Ce ai mă? Cea mai adevărăciune melodie de la Eurovision.
http://www.youtube.com/watch?v=DeX0WlYHebA
Esti ironica
Cea mai shuk@r@ piesa de pana acum.Ce sa mai spunem?
Turcelu Z@ BEST!
Si totusi e mai bine ca l-au ales pe tipu' asta(de care n-am auzit) in loc sa-l aleaga pe ala cu refrenu'.
Nu am auzit in viata mea de Cezar asta, dar sa speram ca va face ceva in Suedia. Nici de Electric Fence nu am auzit, dar ritmul ala tiganesc-balcanic era interesant Referindu-ne la Turcu, Leonte si Ianau, pot sa spun ca a fost doar o batalie intre televiziuni si erau mult prea "noi" in industria muzicala ca sa stie cu ce se mananca asa ceva. Daca ai castigat X Factor sau Locul 2 la Romanii au talent nu inseamna ca gata, castigi si Eurovisionul.
Totusi, nu putem sa nu o bagam in seama pe Luminita. Melodia este frumoasa si interesanta, are experienta si de la editia trecuta cand a venit cu locul 3 (in 2005). Dupa mine, putea linistit sa participe. A fost juratul ala, Stefan nu mai stiu cum care nu i-a acordat nici un punct. Serios? Mi se pare o insulta. Macar un punctulet acolo, de bun simt..., chiar daca nu iesea pe locul 1.
Acum...asta e. Om' trai si om' vedea
dendendenis întreabă:
Ancuta5678 întreabă: