anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista manele Americane? Eu urasc manelele romanesti. vreau sa vad cum sunt alea Americane daca exista.
Su muzica Populara englezeasca. K o urasc pe asta Romaneasca...

12 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

In mare parte, idem Woodenpints.Manele americane mai sunt si toata sleahta de la Disney in frunte cu Surorile Jonas,Lil Wayne,Pitbull,Miss ''Coarda Penala Latina'' Lopez,Justin Bieber.

Muzica populara englezeasca nu stiu sa fie,dar este scotiana si irlandeza, care chiar imi place, are ritmul acela celtic placut.Iar americanii au muzica country in domeniul asta.

| AG a răspuns:

Nu exista. Manelele sunt tipic romanesti. La ei nu o sa auzi lalaeli de genullaughing Iar muzica lor populara e country. E un gen destul de dragut pentru fani.

| Bogdanux a răspuns:

Haha, Woodenpints mi-a luat vorba din gura...

| Polaris a răspuns:

@woodenpints - 50 de bani e marele Guţă, Usher e Salam şi Bieber e Babi Minune. Nu-i logic?

| Polaris a răspuns:

@MrLaurentziu - Country nu e englezesc, e ceva tipic american. Şi Taylor Swift nu cântă country. straight face

| Nymphetamine a răspuns:

Da,rapp-ul cantat de negrii. happy

| MrLentziu a răspuns:

Nu manele americane nu exista laughing
Insa muzica "populara englezeasca" se numeste Country.
Cantareata care canta acest gen de muzica : Taylor Swift tongue
Funda? big grin

| anonul a răspuns:

Manelele americane sunt piese Hip-Hop comerciale in care se vorbeste despre bani/bijuterii/tarfe/cat de potenti sunt ei/cat de respectati sunt ei, acum incearca sa compari subiectele de piese scrise mai sus cu Hip-Hop-ul comercial american si o sa vezi ca alea sunt manelele lor. Uite aici un exemplu

Snoop Dogg featuring Pharrell - Drop It Like It's Hot
http://www.youtube.com/watch?v=Mjz52db0lsE

Daca nu stii engleza a facut cheloo o varianta in romana

Cheloo - In Zgomot De Masele Supte
http://www.youtube.com/watch?v=thCLk-naCmw

| Чернобыль a răspuns:

Nu dar exista braziliene. Uite melodia ai se eu tu pego e aproape manea!

| xDony a răspuns:

Lasa-ma sa te luminezbig grin Sa incepem cu Guta de America -50Cent,Salam de America-Usher, si Fuego-Justin bieber aaa si daca vrei cumva sa asculti o banda tiganeasca veritabila -One Direction.