| TeoPT a întrebat:

Exista si pop ca lumea de dupa 2000.
Nu, nu ma refer la gaga, biberon si alte prostii.

http://www.youtube.com/watch?v=ODiOVrVI-6Q&feature=relmf u

Va place? :X

23 răspunsuri:
| TeoPT explică:

Ok. E parerea voastra si nu comentez. Spre deosebire de altii care vor pareri numai ca sa fie pupati in dos laughing

| TeoPT explică:

@Rockeraşu
Nu exagera. Brunetul e un cantaret genial cu o voce extraordinara, nu indrazni sa il compari cu Bieber.

Spune doar ca nu iti place (ca toti ceilalti) si atat. Fara comentarii idioate. Opinie ca opinie, dar sa fie o opinie de om inteligent straight face

Bafta

| LastChance a răspuns:

@Jelli, tu te mai consideri rockerita daca asculti Britney Spears pe langa Mayhem?

| LastChance a răspuns:

@Jelli, e stupidă şi atât. Mi-am spus părerea.
Nu am spus că eu consider doar rockul ca muzică bună. Jazzul e bun, muzica populară e bună, muzica clasică e bună, dar nu popul.
Dacă tu te consideri mai cultă, aşa o fi. Şi să ştii că nici eu nu ascult doar black. Ascult şi death, thrash, heavy, hard rock şi chiar şi vreo două-trei trupe de alternativ.

| LastChance a răspuns:

@Jelli, dacă am spus că genurile alea mi se par bune asta nu înseamnă că le şi ascult. Recunosc, ascult doar rock şi atât. Nu cred că e vreo problemă.
Şi nu am dat fundă lui @darkempire, a fost ales ca răspuns câştigător pentru că a avut cele mai multe voturi, dar nu contest răspunsul lui. Sunt de partea lui.

| LastChance a răspuns:

@mhn24, iartă-mă! Merci pentru melodii, le ştiu, sunt bune toate!

| FucktheSystem a răspuns:

Un lucru pot să zic, urăsc Modern Talking din toată inima. Or cânta ma bine ca Bieber, dar mai bine ca Bieber tot rău înseamnă.

| FucktheSystem a răspuns:

Jelli nu văd că a zis cineva aici că nu există alte genuri de muzică bune înafară de rock. De exemplu mai ascult jazz. Dacă pur și simplu nu ne-a plăcut o melodie sau un gen de muzică asta nu înseamnă cu nu ne plac altele. Pot să zic că detest Modern Taliking din motivele mele și n-am degând să le înșir aici.

| TheDarkEmpire a răspuns:

@EnterSandman Idem

| TheDarkEmpire a răspuns:

@LastChance Muzica clasica da!

| EnterSandman a răspuns:

Nu sad...sorry

| EnterSandman a răspuns:

@LastChance
"muzica populară e bună"
WTF!?
aia de canta populara au cele mai false voci laughing...nu as putea concepe muzica populara romaneasca.ca muzica laughing

| Polaris a răspuns:

Vin şi eu cu muzica şi ăştia termină? laughing

| Polaris a răspuns:

@Jelli - Dacă ţi-aş spune c-ar avea o legătură, aş minţi. Sunt făcut să fiu off-topic când e vorba de pop.

| RockaruL a răspuns:

Calumea? Serios? Asta e muzica? E varzaaa! Daca ar fi sa fac topul celor mai naspa cantareti astia ar fi pe locul 2, dupa bieber!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E destul de cunoscută și sunt sigură că există pop bun și după noul mileniu. Mie-mi place și atât, nu comentez mai mult ca să nu par cum spuneai, lingușitoare (deși știi că nu sunt).

Ah da și încă ceva. Nu îi suport pe "roacarii tru/mettalijtii adevaratzi" care spun că nu există alt gen bun în afară de rock, că restul sunt căcaturi, fiindcă nu e așa.
Mi se par niște oameni cu o cultură generală redusă care îndrăznesc să comenteze ceva ce nu au explorat încă deși e de calitate, care s-au oprit la un singur gen sau conduși de prejudecăți. Nu sunt off-topic deloc, dar uitându-mă la comentariile de dinainte... păcat.
(Părerea mea, vă rog să nu mă înjurați. Mulțumesc de înțelegere).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@FuckTheSystem, cum zici tu, nu mă interesează și nu mă refeream la toți.
Dap, îmi amintesc asta și la faptul că autorea întrebării a răspuns aici și cel cu fundiță și asta m-a făcut să spun ce am spus: http://www.tpu.ro/......pre-astia/
O seară frumoasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@LastChance,
Britney Spears sau Modern Talking? Tokio Hotel sau Mayhem? Nu știi să faci diferența, cred.
Consider că, în situația mea, am mai multă cultură și nu m-am oprit la black metal de exemplu, la un singur gen muzical, și că accept și altceva "o lalaiala alternative". Sunt mai cultă big grin.

Până la urmă, care e problema ta cu această melodie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@LastChance, așa da. Nu mă consider mai cultă, mă consideram doar în cazul pe care l-ai dat tu.
Dar, ia stai așa. Cum de ai dat funda aici, lui? Atunci nu te consideri rockeriță? : http://www.tpu.ro/......pre-astia/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce drăguț. Presimt că această întrebare se transformă în chat, bazat pe calitatea altor genuri muzicale în afară de rock. Iubesc chestia asta.

Da` eu tot nu-l lămurită în legătura cu acea întrebare, mă lămurește cineva big grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine, @LastChance. Thx.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@mhn24, întreb și eu de curiozitate big grin că sunt cam grea de cap momentan. Ce legătură au răspunsurile tale de aici cu întrebarea asta?