| KyraW a întrebat:

Explicati-mi si mie de ce oamenii sunt catalogati "rockeri" sau nu dupa cum se imbraca. Ce importanta are? Important e ce asculta, daca apreciaza muzica buna, nu daca poarta sau nu haine largi, negre si cu trupe.Pentru uni rock-ul inseamna doar pleata, si hainele. E mai mult de atat. Tine si de sentimente.Si da, probabil atunci cand asculti acest gen de muzica, ai un anumit sentiment de a tinde sa fii ca persoanele care au compus si canta melodia (mai ales la look), dar un om normal poate sa asculte rock fara sa se imbrace asa si sa fie considerat rocker.Sau nu, in opinia voastra?

(Eu port numai haine negre, dar nu ma machiez, am peste 70% haine de care am povestit, si totusi sunt catalogata EMO.DE CE? Care e problema voastra oamneilor?)

3 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Buna.
Daca asculti rock, nu inseamna ca esti emo.Nu conteaza cu ce te imbraci sau ce asculti.Fiecare cu gusturile lui.
Gen, eu ascult rock, dar nu port mereu haine negru, nici nu am piercinguri sau parul de toate culorile sau whatever.
Adica stii, nu conteaza outfitul tau, conteaza ca asculti acel gen de muzica, conteaza ca iti place.
Dar totusi, outfitul unei persoane, spune genul de muzica pe care il asculta.De ex vezi pe strada trecand o duduie imbracata cu o rochita mulata scurta, cu decolteu mare, bronzata, cu tocuri, cu multe bijuterii, machiata etc etc.Ei ea nu e imbracata ca un rocker, dar nici nu poti spune ca asculta muzica rock, pentru ca se vede de la o posta ca e genul ala de persoana care asculta muzica house din ala de la Tv, comercial.
Apoi, nu conteaza persoana care canta muzica, adica ma refer la look. Look-ul nu conteaza, conteaza vocea/versurile/instrumentalul. Daca artistul care canta melodia arata intr-un fel nu e nevoie sa arati si tu la fel.

Ma rog, sunt multe persoane care acuza pe alte persoane la randul lor, ca ar fi emo, dar stii persoanele care isi dau cu parerea nici macar nu stiu ce e ala emo.

| Yukiee a răspuns:

Ai vazut vreun rocker imbracat in balerina? Eu au un stil care ii definesc, atat dpdv vestimentar cat si muzical.E ca si cum ai intreba : De ce cand oamenii vad pe unu imbracat in haine preotesti il catalogheaza preot?

| Scuturici a răspuns:

Mda...si sora-mea mi-a zis acelasi lucru si are dreptate si tu si ea.Nu conteaza cum de imbraci.Cat despre hainele negr din garderoba ta...si eu ma imbrac in mare parte in negru si nu sunt nici rocker nici emo si nici nu sunt deprimata de un anumit lucru.Mie nu mi s-a intamplat vreodata sa ma catalocheze emo.Probabil ca la tine in oras sun chiori sau prosti dupa parerea mea =). Daca tu acum zici cs te imbraci in negru trebuia sa vii la banchet la sora-mea sa vezi ca toate fetele s-au imbracat in negru rolling on the floor. Acum nici nu ar trebuie sa iti pese si ce zice lumea despre tine. Asta e parerea mea.Se mai intampla sa te imbraci si in balerina chiar daca asculti rock rolling on the floor Rockeri adevarati asculta muzica.Aia care se macheaza cu negru si arata ca ratonii idolatrizeaza cantaretul.