| xCatastrophe a întrebat:

Faceti parte din acei 1% care nu asculta manele deloc? Eu nu`! De pilda uitati o manea mai frumoasa: http://www.youtube.com/watch?v=VHxK2KSvMwo Multi zic ca nu asculta dar uite cate vizualizari au ca doar nu le-a facut salam de ciuda, nu?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Da,fac parte din acea categorie si vezi ca sunt un pic mai multi.Nici beat si spart cu toate drogurile nu dau click pe manele.Sunt multi care asculta si de aceea fac multe vizualizari.Pace!

7 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

Da, fac parte. Urăsc manelele.
Nu consider manelele un gen muzical, e doar prostie pură. Nu sunt bune de nimic, n-aş avea ezitări să-i trag unui manelist un glonţ între ochi. Toţi manelişti pe care i-am cunoscut aveau coeficientul de inteligenţă egal cu mărimea la pantofi.
Ascultă muzică bună http://www.youtube.com/watch?v=_z-hEyVQDRA!

| giirkssss a răspuns:

Nici eu nu fac parte, fac parte din cei 99%winkinghappybig grin

| MimiPopescu a răspuns:

Stau si ma gandesc cateodata. oare de ce romanii tot continua sa asculte mezel? Eram odata la un fel de petrecere si cineva a bagat o manea, am incercat sa ascult dar pur si simplu nu intelegeam nimic. Oare daca unii copii asculta de mici acest gunoi, inteleg mai bine? Eu de exemplu am crescut cu Iron Maiden si Depeche Mode. Eu genul asta de muzica il inteleg. Si totusi, romanii continua sa asculte mezel...TREZITI-VA ODATA LA REALITATE! ( eu cred ca daca am extirpa manelele, am fi pe o treapta mai inalta, in ceea ce priveste civilizatia.)

| DreamAutopsy a răspuns:

DA eu fac parte!
Nici o manea nu e frumoasă!
Mă doare undeva de câte vizualizări a făcut drogatul ăla.

| itscloudyoutside a răspuns:

Sincer da, fac parte! Am alergie la ele. Nu se poate numi muzica, tot ce auzi in ele sunt "gagici", bani, avere, dusmani, chikalakachickicha. Ihh... Deja mi-e scarba. Prostiile astea nu au chiar niciun mesaj, cum poate sa-i placa cuiva asa ceva?
P.S. Nici eu n-am de gand sa dau click nici moarta.

| Polaris a răspuns:

Dă-te-n palalila mea.

| xCatastrophe explică:

@xAnna Sigur un fac
Guta ti-a dat stupid`! Mersii ca m`ati limpezit` si desteptat dislike manele! Sper ca nu v-am derenjat!