anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fanii Michael Jackson! Cine crede ca el si-a inscenat moartea? Pe net sunt nenumarate teorii legate de acest Death Hoax, unele chiar surprinzatoare.

Răspuns Câştigător
| jeleuriursuleti a răspuns:

Buna! Eu dupa ce am vazut toate acele videori am crezut ca si-a inscenat moartea [pentru ca dovezile sunt foarte clare si cum ai zis si tu, surprinzatoare, teoriile se potrivesc], dar sincer acum nu ma mai intereseaza, sper ca e intr-un loc mai bun oricum, eu ii ascult muzica si nu vreau sa ma mai gandesc prin ce-a trecut. E oricum viu in sufletele noastre big grin

2 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Mdea, nu sunt fani Michael și nici nu consider că e regele pop-ului ( Frank Sintatra e cu adevărat) dar totuși sunt sigură că nu ș-a înșcenat moartea, adică n-ar fi avut nici o garanție că o să devină mai celebru ca niciodată și că albumele lui o să se vândă ca pâinea caldă. Ținân cont că n-avea garnția asta de ce și-ar părăsi copiii, nevasta, prietenii pentru a se retrage undeva și a fi considerat mort? De ce și-ar rănii copii ( nu cred că jucau teatru la înmormântare plângând)?

| lSchizo a răspuns:

Nu cred ca si-a inscenat moartea...straight face Adica numai un om care nu ar fi in toate mintile ar face asta (dupa parerea mea). Daca si-ar fi inscenat moartea cred ca ar fi trebuit sa se gandeasca la copii si nevasta. straight face Chestia cu inscenarea ar fi facuta decat de un om care nu e in toate mintile. straight face