Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti.
De placut nici mie nu imi place, dar totusi, nu il poti face gay, nu ai dovezi sa il incrimineze, si nici nu pare gay.
Eu am auzit de faggotu asta tot pe TPU, vad ca multe pustoaice de 12 ani sunt innebunite dupa el.
Si eu am auzit de el tot aici pe TPU, dar nu imi place deloc.
Are o fata de fetita...Nu imi place absolut nimic la el, nu ma atrage cu nimic.
Gusturile nu se discuta
Sincer, si eu am auzit de el prima data acum. Am dat un search rapid pe google; de placut insa depinde carei categorii de varsta i se adreseaza intrebarea. Presupun ca nu are legatura cu ceea ce face el ci de felul in care arata.
Anonimule el are voce de fata daca la 14-15 ani nu ai o voce mai grosuta la 70 o sa vb de parca ar fi inhalat heliu
Ce prosti sunteti jb e super fain dragut simpatic.Prima data uitati-va la voi si dupa criticatii pe altii. E foarte super daca nu va place la ce dracu mai veniti si comentatii ca prostii? Sau suntezti invidiosi ca nu suntezi ca el? Cum am mai spus, prima data uitati-va la voi si dupa comentatii pe altii.Si nu e gay e chiar un baiat adevarat un gentelman.Si are o voce super mumos am numai postere cu el e ceva nemaipomenit luv jb.
Pai... nu cred ca trebuie sa il faci gay pentru ca poate ca are putin vocea mai diferita da asta nu inseamna ca e gay ... si astia care ziceti ca nu il suportati vreau sa va spun ca e de 3 ori mai dragut decat voi, de 3 ori mai talentat si se imbraca de 3 ori mai bine decat voi . si app. daca nu va plc justin nu mai veniti pe site'uri si comentati ca prostii ca oriqum nu intereseaza pe nimeni
Mie mi se pare super :*:*:X chiar nu cred ca e gay
e asa dulce si frumos poate ca e putin cam scund dar merge si asa nu toti stem perfecti
si astia care il criticati e parerea voastra nu trebuie sa ii faceti prosti pe cei care il plac
adica daca faceti asta se vede ca steti fff prosti si tampiti asa ca FUCK YOU (astia care critica)
Aia cu cap mare întreabă:
natalyia întreabă:
DyanaLove întreabă: