| deffect a întrebat:

Fetelor ce va place la Justin Bieberlaughing) ala? Parerea mea e ca e yag.Baieti,voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti. happy

222 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ce ii sa spun ca ii foarte frumos:eu am ochi caprui parul negru lung am 15 ani si sunt din timisoara daca vra sa ma conctateze sunati la numarul:0757974366

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cel mai frummos din lume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba `e chiar frumos; x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt prosti aia care zic ca justin e urat prost si chestii din astea... el e un frumos iar voi sunteti invidiosi pe talentu si frumusetzea lui tonguetongue X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Soryy ma jigiti sau ce cei care nu-l plac n-au gusturi nu-mi plac mie toti fraieri ca majoritattea care il insulta il ador si voi tabuuuuuuuuuuuuu lasatil fetele il adora ca e el nu increzuti ca voi ha i lov justin

| *Baby* a răspuns:

Yep-Sexy gun!laughingLove it! HotAmazing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super dragut! il ador.si se imbraca ff misto!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Larette are dreptate...de ce il faci gay... nu ai nici o dovada phbbbbt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plc totul ala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba voi vorbiti asa de el dar voi aratati de parca mai bine ca o moara stricata va e ciuda ca il admiram unii dintre noi.IMI PLACE DE EL ARATA MISTO ARE VOCE MISTO si nu este gay.gay sunteti voi nespalatilor.nu trebuie sa va placa voua ci mie.AS VREA SA TE VAD IN REALITATE JUATIN IN ROMANIA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da zise ala frumosu rau...barem ala e mai dragut
si are ochi caprui ca ai mei
il iubesc
si ce va pasa voua...viu nu stiti sa facti diferenta intre doi oameni si doi caini
voi vorbiti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are o voce foarte frumuoasa, multi dintre cei care ziceti ca este gay il invidiati pe succesu si vocea sa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca Justin Bieber e dezgustator, dar fiindca e vedeta a trebuit sa-si creeze o imagine frumoasa, daca l-ati fi vazut cand nu era vedeta... era ORIBIL! 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca esti defecta la minte justin bieber este cel mai tare baiat este el scund dar este o frumusete este cel mai frumos baiat pe care l-am vazut vreodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sutetzi niste... ii cel mai cool baiat pe care l-am vazut vreodata. Voua baietzilor va este ciuda nimic mai mult.Va dati ranitzi ca nu va place muzica lui dar ii super.Suntetzi gellosi ca multe fete il plac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba este foarte dragut si frumos, sunt o gramada de baieti care st uraty ca foamea si chiar daca st frumosi uni nu au st suflet bun asa ca el e fr si el are si talent dar voi ce aveni nimic.(ma refer in genral si la m si la f)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mnoh daca voi nu aratatzi asa bine normal ca va este ciuda da lasati ca sunt fete si pentru voi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah aiuritilor justin bieber ii cel mai frumos baiat din lumea intreaga nu o sa comparati voi cu justin niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic. vocea lui de fetita nevinovata.saracu sufera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeeeeeeeeeeeee tare dragut il adooooor si nu e ghei vorbiti toti prosti rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot aud aici ca cei care il urasc pe JB sunt invidiosi pe el.
wtf? eu il urasc si nu sunt invidios pe el deloc. Sunt doar frustrat ca multe fete sunt obsedate de el si vb doar de el de zici cai d'nezo. Daca il pui sa cante live, dupa 2 min lesina saracul happy. Sunt baiat si am 16 ani da nu-mi doresc nici sa arat ca el si nici viata lui. Mai bine asa cum sunt acumwinking. In leg cu vocea lui, pun pariu ca multi copii au voci la fel sau poate mai frumoase ca el, insa doar cei cu bani si relatii devin faimosi acum. Credeti ca daca era sarac, mai ajungea el cum ii acum?winking

| bfvhjcv a răspuns:

Ce vina vaem noi ca tie nu-ti place justin bieber? dupa parerea mea, e cel mai dragut baiat ever:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jusrin Bieber este ce-l mai dragut de pe lume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca la nastere vau scapat doctorul in cap.Sunteti gelosi pe faima lui oricum voi scapatii astia in cap cred ca sunteti dusi rau cu mintea. Oooopsss! stati asa voi nu aveti creier avet tarata in loc de creier si in plus ce va bagat voi cacatilor la cur ce sunteti in viata noastra a FETELORsi ce-ti pasa tie de cine-mi place si apropo gay esti tu cu mata na.Il stiu de un an si am un poster si o gramada de poze si muzice cu el pe tellu meu si o gramada de fete is moarte dupa el asa ca voi pampalailor tineti-va gura aia handicapat doamne ce binear fi sa stie ce ziceti dsp el.Sunteti geloosi nananana! fraieri scapati in cap ce sunteti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oribili sunteti voi si cu neamuk vostru.Pararea mea este ca nu e gay, si in plus prostilor e cel mai frumos baiat din lume.NU are nevoie de niste scarbe ca voi.Si cui ii place a facut o alegere buna.Mucosi,tampiti,handicapati,prostilor cei care nu-i plac de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cine te crezi justin bieber e chiar cool! si nu-i ala are si el un nume prostanacule si nu e deloc yag pote tu esti! ha! ha!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine nu il place pe justin bieber sunt cei mai mari tantalai pe care i-am vazut si care nu i-am vazut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti uratai voi nu justin tonguetonguetongue
mucosilor si uratilor
laughinglaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte superb il iubesc. si daca mai ziceti cava de justin al meu va omor de vi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti jalnici cum nu va place de el deci e un sweety si il pup duuuuulce

Întrebări similare
Întrebări recente