Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti.
Baieti? ceri parerea baietilor?. Bre JB are o voce d inger:X.sunteti invidioshi p talentul luui..vai d **** voastra weei! Justin Drew Bieber e Superb:X!
Justin Bieber este un baiat super:X si nu e yag pentru. ca din moment ce ii plac fetele n`are cum sa fie dar mintea ta nu mai gandeste. Baieti ce sa zica si ei sunt gelosi cica nu au auzit de JB el ii prin toate revistele si voi ziceti ca n`ati auzit, daca nu va documentati asta e, dude.
Eu l-am intalnit...are fata de 5 ani da dar e asa skumpykk si a incercat sa flirteze cu mine dar soramea stiti voi care aveti surori mai mici ca-s diabolice diabolice va sp eu! a sarit ea repede la povesti si am plecat cu el la un suc si mi-a scos limba ma inervat asa de tare ca i-am facut piedica a cazut a plans si eu am plecat cu justin.si ghici cine a castigat? euuuuuuuuuuuuuuuuu pe justin!
Ba astia, voi il criticati pe Justin Bieber, dar mai intai uitati-va la voi, si apoi criticati un baiat.Nu e gay, nu aveti dovezi.Multi vreti sa aratati ca el, zambetul ala si ochii aceia.Incercati voi sa aveti vocea asta, sa scoateti un hit care sa fie pe topuri luni intregi, incercati sa aratati asa, si mai vorbim.Hai bafta
Hei nul mai facety gay ca nu e de unde ati scos-o si pe asta mia imi place tipul foarte mult si oricum am vb la telefon cu el ca l-am cautat foarte mult si daca iti doresti sa cauti ceva il gasesti bine ma gasit mai multe nr dar l-am incercat pe toate si la umu am avut noroc si oricum ew cu el ne potrivim de minune se sp ca parinti lui sau despartiti asa au facut si ai mei avem mai multe in comun si asta i-am sp si lui si oricum peste o saptamana ma duc in america sil intalnesc si daca pot sa-l conving sa vina in romania o sa fiu cea mai fericita... oricum o sa sp ce se scrie pe site despre el si o sa fac el ceva pun pariu oricum pa
Aia cu cap mare întreabă:
natalyia întreabă:
DyanaLove întreabă: