Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti.
Ma, eu nu am pentru prima data de JB la TPU.Auzisem de mai demult de el.Si sincer, chiar imi place muzica lui.Nu sunt fana inraita, sa recunoastem, fac 15 ani, dar muzica lui este buna, iar el este dragutz.Mai ales melodia lui: BABY dupa parerea mea este cea mai tree... dar doar pentru ca u ai o parere diferita de a altora nu ai dreptul sa-i jignesti sau sa aduci acuze asupra altora.Eu cred ca voua va e frica sa nu va fure gagicile de sub nas.Cred,nu va suparati pe mine.
TOTI care ati spus de justin ca este gay si si e urat si proasta asta de sub mine tot zice ca e oribil, si este maimuta, ma rogg asta este n-ai ce face cu prostii e cazuta din terasa la ce etaj stay fa cred ca te'ai lovit de ti'au iesit creierii de cap curvoo asa si vezy cum vb deacu si toti aveti grija daca mai spuneti ceva de el v'am luat gatu hai ceaw.
ESTE cel mai tare baiat
Voi sunteti ciudati de ce nu va place?
Este viitorul michael jackson
Adica MJ fostul meu idol
Acum dupa moartea lui a inceput sa'mi placa JB
Este dragalasi si are fata aia asa de scumpa
Si melodiile lui sunt patrunzatoare
Abia astept sal cunosc cand ma voi duce in america in vara asta
Am casa langa a lui asa mi-a zis taty care locuieste acolo
Si mi-a mai spus ca este inconjurata de paznici ciudat
Eu sunt o super-mega fana Justin Bieber - Iti spun sincer pe Justin il doare undeva de parerea ta (in primul rand nu poate citi in romana si in al doilea rand nu isi pierde vremea cu idiotenii) Poate ca nu iti place tie, dar gusturile nu se discuta. Si acuzandu-l ca e gay ai dat dovada de 2 lucruri: 1. Esti tu gay, dar spui de altii 2. Ti-e ciuda pe el pentru ca arata mai bine ca tine si atrage fetele(ceea ce probabil tu nu poti). Si invata sa scrii corect, frate!
Cineva a spus ca doar cei cu bani sunt faimosi acum si ca daca Justin era sarac nu mai ajungea ce este acum. Justin chiar a fost sarac (cei care nu ma credeti cautati pe net) si chiar daca azi doar cei bogati sunt cei mai tari, Justin a ajuns un mare star, ceea ce da dovada ca are talent si e si frumos ( adica niciun baiat netalentat care e sarac nu ajunge asa o vedeta, incat sa cante cu Usher, sa fim realisti)! Justin chiar are talent, iar voi nu aveti decat sa inchideti gura si sa inghititi in sec, daca nu va convine!
Cineva "anonim" a spus ca merge in America si ca are casa langa Justin . Justin e plecat in turneu si locuieste in Canada, nu in America! Si nu ai nicio sansa sa il gasesti acasa, e mereu plecat!
Cei care azti zis ca e gay aveti dovezi daca tot ziceti ca e gay l-ati vazut cu vreo unu? sau ce. si daca ar fi fos ar jii scris pe TPU de mult. si i dragut cel putin asa mi se pare sunt multe fete care zic ca ce urat i ce voce are ca o fata si de alea si ele is moarte dupa el da nu vor sa recunoasca in fine ori cum i dragut si mi se pare foarte interesant despre el.
Ee. ce stiti voi mai?
Mai lasati.ma!
E un tip foarte simpatic si canta foarte bine
Mie imi place de el!
Bai! aveti oglinda acasa?!uitati-va intai la voi.si dupa aia spuneti de alti baieti.multe fete il plac asa ca nu va bagati voi! justin e foarte dragut si el macar a putut ajunge ceva in viata! nu ca altii.si vai daca are parul mai lung si canta. ce? inseamna ca e gay?! decat sa fie vreun cocalar. da de unde sa stim noi? poate u esti gay si spui de altinu te supara. dar data viitoare uitate in oglinda(daca ai asa ceva)si apoi vb de justin!
Gusturile nupz se discutha! Lolz. Justin bieber e cel my frum boy din lume.Ati vrea voi sa aveti faima, frumusetzea, fani si succesul lui.Numy fi-ti asa invidiosi/ase.Si astia care il faceti gay, am o inth pentru voi. V-ati culkt cu el in pat de stiti ca e gay? Duceti-va reaq de retardatii reaq ati invatat si voi ce e ala net si ati auzit de vedete si va da-ti si voi in spectacol. Duceti-va la vaci daca aveti chef de comm, numy vorbiti aiurea de alti cand voi sunteti varza.Mkr v-ati uitat vreodata in oglinda sa vedeti cum aratati? Cred ca daca v-ati uita s-ar sparge reaq oglinda, asta my mult ca sigur.Hy pa duceti-va reaq de distrusi reaq!
_! _
Aia cu cap mare întreabă:
natalyia întreabă:
DyanaLove întreabă: