Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti.
Nu prea e ca. dar are voce misto in unele cante. dar la aspect fizic e fuaiii doamne. nu-mi place deloc.nu va ganditi ca fetele de varsta lui sunt moarte dupa el.nu-i adevarat.ci doar pustoaicele de 10-14 ani. le vezi pe strada ca merg cu telefonul' la ureche si canta baby.eu am 14 ani dar nu-mi place deloc...
Justin pare un baiat de treaba dar nu stiu daca este cu adevarat asa dar in bravo scrie ca s-a saturat de urletele fanelor, el ar vrea sa vb cu ele civilizat nu sa ii sparga timpanele si imi place foarte mult de el si nu imi e rusine sa spun pentru ca nu sunt singura care il place sunt mii de fete chiar milioane!
Ba sa stii geilor si sa nul mai faceti asa in viata voastra ok poate voi sunteti nu el ducetiva drk si impuscativa el ii dragut de felul lui asta nu inseamna ca fetelor nu trebuie sa il placa pe ci pe voi asa ca taceti si sa nu va mai aud gura. mie imi place tot la el adica cum arata cum vorbeste cum canta cum se imbraca, si daca vie ciuda las-o balta ca cu ciuda nu rezolvi nimic PPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAA.ratatilor
Ba idiotilor nu aveti idee ce spuneti? E clar ca voi baietii sunteti gelosi pe frumusetea lui.Cum zice una de aici ca e de 10 ori mai inteligent decat voi.Va e ciuda ca el are fane si voi nu? Ce va credeti asa de tari? Si nu mai scrieti porcariile astea de doi bani nesimtitilor.
Aia cu cap mare întreabă:
natalyia întreabă:
DyanaLove întreabă: