| deffect a întrebat:

Fetelor ce va place la Justin Bieberlaughing) ala? Parerea mea e ca e yag.Baieti,voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti. happy

222 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tampit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai. mie imi place justin bieber, si cei carora nu le place, nu ii olblga nimeni sa ii asculte melodiile, nu cred ca exista vreun virus care sa iti intre in pc, care sa te faca sa asculti doar justin bieber, sa fim seriosi...si partea cu vocea.nu are voce de fata. v-ar placea voua sa cantati si/sau sa aratati ca el, tipu e super, si cm ziceam nu are voce de fetita.ascultatil in intreviuri.cand vorbeste nu cand canta.si o sa va lamuriti. mie asta chiar mi se pare o intrebare stupida. uite daca nu iti pasa de el.nu puneai intrebarea asta. zici tu ca nu iti place da daca tiar aparea acum in fata ai lesina. pun pariu cu tine pe ce vrei tu.nai avea tupeu sa ii spui un cuvant.de jignire.pentru e mult prea puternic.pe langa noi care suntem niste furnici pe langa el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IN primil rand e un dulce, romantic, foarte frumos si are 16 ani nu 2 ani poate tu esti gay, cred ca tie ciuda ca nu se uita nimeni la tine si nu ai prietena.ha ha tiam ziso

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba voi sunteti chiar prosti. voi nu stiti ca el e cel mai iubit din tara? de fete.se vede ca nustiti! eu il iubesc mult.nu are nici un deverct justin nici macar unul.care mai spune ceva de el. ii rup capul. amin!

| karmeeen a răspuns:

Auziti. ia lasatil in pace ca va iau la 15 metri pe toti.auzi.ca cine il place nu are gusturi.ai vrea tu. tu asta sau astha.si nul mai faceti gay ptr.ca nu este da? clar? este fenomenal.il adorrr.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este super baiatu tu nu ai gusturi si uitate in oglinda mie imi place si is baiat de 12 any da ii stiu toate melodie si ii superbig grinbig grinbig grinbig grin |si bafta Justin Bibier o sa te askult totimpu ||||si apropo nu ii gey poate esti tu asa azui taci naibi d ebou dca nu sty :** pup toate fetele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un cantaret foarte naspa. desi imi placevocea lui este un fraier criminal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin este super baiat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai si justin biber al meu nu e gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba ia vezi mie mi se pare cai foarte frumos si dragut si ati vrea voi sa fiti in locul lui da ziceti fazele astea de ciuda laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deffect ce varza esti daca ai fii thu justin bieber near place de tine dar nu vei fii asa ca bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bibel e foarte ffrumos si cool

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu sunt nebuna dupa el da dragut

| GFantastikBaby a răspuns:

Mie imi place, chiar foarte mult. Mai ales vocea lui. Dar, pana la urma, fiecare cu gusturile lui... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super iar pe tine sa te ya dr-cu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte laudaros

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un fraier mare de tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragi utilizatori TPU, despre justin bieber: 1. Justin bieber nu e gay, cauta-ti intr-un dictionar si vedeti ce inseamna intai apoi vb ca
2.Baietii vor avea mareu o parere rea despre el pentru ca sunt invidiosi ca e iubit de aproape fetele.am zis aproape.
3.Eu personal nu sunt innebunita dupa el, dar imi place cum canta cum vb si imi place freza lui. p. s. dar chestia cu gay pe bune consulta-ti un dictionar ca va faceti de ras. bye big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il iubesc pe justin biber fiindca nu are nici un defect.
mi - as dori sa fiu iubita lui.
oare ma place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are o voce superba esti invidios?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E CEL MAI TARE asa ca taceti din gura in biiiiiiiiipu meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haha=]]
ce fraieri sunteti uni dintre voii
sunteti invidiosi
baa fratilor el e un star si se straduieste sa arate asa
nu ca voiiii
comentati
Ziceti ca ii gay stiti voi?
Ce comentari stupide

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai oamenilor justin nu e gay...este cel mai dragut cantaret.si in primul rand nu aveti de unde stii ce voi cititi articole de pe net despre viata lui ...asa ca nu aveti cum sa comentati de viata lui vedetiva de viata voastra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rajbvblknb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place cam absolut tot la justin in mod deosebit este frumos se vede ca are personalitate este un baiat care stie ce vrea de la viata si care vrea sa fie iubit in mod sincer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

JB upward, downward JB JB... over there. girls only and meadow's not like him... love him for his money and fame that is.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie-mi place mooooolt de el.cum puteti sa spuneti ca arata ca un copil de 5-6ani? ati inebunit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mie nu imi pasa ce spuneti voi acolo de justin:X:X:X, eu cred ca e foarte dragut si e perfect din toate punctele de vedere, e adorabil si imi place foarte mult de el:X:X:X, oricare spune ceva rau despre el cum ar fi ca e gay sa se uite mai intai la el, mai ce sa iti spun mai de parca tu ai gusturi bunephbbbbt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred asta! Este un baiat cu o inima mare si este destul de dragut! El a ajutat un milion de copii si banii pe care ii strange la concerte doneaza unor spitale si unor copiii nevoiasi! Este un simpatic, dar nu cred domnisoara,, defect,, ca ti+a facut ceva gresit justin bieber! El are viata lui noi pe a noastra! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne gandim ca totul in lumea asta e facut pentru el! Fiecare isi traieste viata asa cum stie!

Întrebări similare
Întrebări recente