| deffect a întrebat:

Fetelor ce va place la Justin Bieberlaughing) ala? Parerea mea e ca e yag.Baieti,voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti. happy

222 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gresit e super coollaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maiiii gura mica nu mai comentati atat ca sunteti varza, multi ati vrea sa fiti ca iel sau sa fiti langa iel

| AnnaGrohl a răspuns:

Justin biber are voce de fetitza.pana si eu cant mai baietesc decat el.Nu-l supor toata lumea e indragostita de el, hai mah sa fim seriosi nimeni nu-l ia in seama ca un cantaret mare ca Rihanna, Snoop Dog, Katy Perry. Ozzy Osborn nici n-a auzit de JB. Oricum am vazut ca unele fane a lu` Justin Biber nici macar nu stiu cum se numeste. Ii scriu gresit numele!laughing am avut o prietena care nici macar nu stia ce fel de muzica canta.cica si la ea :Rock laughingJB este un prostanac.Deci.sunt fata. Da` nu-mi place de fetita Justina Biber.[pe un site(rimel.ro)autorul site-ului i-a pus si porecla.cap de mop laughing, tare faza ]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eshty atat de prost/proasta justin nu e gay, eu il cunosc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey poate nu va place de el dar nici chiar asa mie imi place si nu am gusturi proaste da plus ca voi sunteti mai proaste daca nu va place tinetiva gura si pe credeti ca da cineva importanta ca vai mie nu imi place justin bieber si ce ne pasa da voua daca va place de o vedeta si celelalte fac misto cum va pica.asa ca pa pa proastelor (ma pupati)laughingtonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat! Mie imi place de Justin Bieber si sa stii ca nu am deloc gusturi proaste.

| lll_3804 a răspuns:

Cred ca te-ai lovit la cap.
Justin Bieber e cel mai frumos si dragut baiat din lume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai fraierilor el e cel mai tare si cel mai frumos ati vrea voi sa fiti ca el
te iubesc justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El nu are defecte multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber un super baiat si miar place sa vb cu el daca nul cunoasteti nu mai vorbiti de el cum am spus ca este daragut rau eu il ador

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt un baiat oarecare
nu pot sa il critic
dar e enervant ca prietena mea vorbeste tot timpul de el
am 12 ani si mi-ar place sa fiu in pielea lui
unchiul meu lucreaza in california la hollywood si sa stiti ca acolo e un mizilic.
nu se vorbeste deloc de el decat de selena gomez...
caut si eu o prietena si doresc ajutor
sunt din dr tr severin am 12 ani ma numesc...cutarica
relatii la 0727998745

ochi caprui par saten
freza tuns scurt
sunt innebunit dupa fetele cu ochi caprui mici de statura cu freza stil emo.Va rog frumos ajutati-ma daca se poate! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare un baiat de treaba. voi in momentul acesta nu cred ca ar trebui sa faceti asemenea critici la adresa lui. este un baiat care nu va cunoaste si nu va facut nimic rau si chiar nu cred ca s-a bagat cumva in viata voastra ca sa primeasca asemenea jigniri.fiecare ar trebui sa va tineti parerile pentru el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baieti noua ne place ce ne place la el dar voi spuneti asta numai ca sunteti gelosi pe el!

| brokenkid a răspuns:

Anonim -visezi prea mult, adica wtf! cum adica multi ar vrea sa arate ca el? nu vedeti ce mutra belita are?laughing) si eu mai primesc masuri de la admiratoarele lui, dar acum toate sunt la iggnor, iar avand in vedere ca am pesate 700 la iggnor putem zice ca 30 la suta din acest procent sunt copile inebunite dupa mucosu ala mic, parerea mea justin bieber suck's

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

e prost... urat nu vad ce le place fetelor la el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde ai luat ca e ga... E foarte dragut. Am comunicat cu el pe odnoklasniki si e foarte fain. Cu dictionarul in mini am scos-o pina la capat. La celelalte care le plac de JUSTIN BIBER, scrieti-mi pe email- ionel_catalina@yahoo.com. Bafta! El e super.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare treaba, majoritatea fetelot viseaza sa fie cu el. Sunt originara din Chisinau dar am trait in Canada si in America. Am fost la concertele lui, si e super. Am vorbit cu el si pe Skipe si pe odnoklasniki. E foarte dragut. Stie de fete, sau si mai rau baieti ca voi care spun c-ai urit si ya., dar pe urma nu se putea deslipi de ele. Sfatul meu. Inceteti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte chipes! blushing Imi place de el!kiss Te iubesc Justin Bieber kisskisskisskisskiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place de justin bieber doar am auzit de el ieri cica e iubitul lui selena gomez dar eu nu cred ca selena ar iesi cu un copil de 16 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber e doar un pusti ce a de ve nit vedeta peste noapte. e adevarat ca are si melodii frumoase dar nu inteleg dc judecati voi. eu una nul plac dar nici nu judec. dar totusi nu inteleg ce vad unele fane disperate la el happyhappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o bomba sexy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia mai taci tu vorbesti ai si numele deffect e frumos si are un suflet mare parinti lui s-au despartit si a spus ca ar renunta la faima lui pentru a avea din nou o familie fericita cu drag anonima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin gay nu cred are talent si e super dragut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-i care il critica pe justin bieber sunt niste idiotzi voi nu va uitati cum arata justin? e cel mai frumos baiat. uff febletea mealove struck tbx cred ca prietenul meu o sa puna botul cand o sa vada cumentariul astalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca justin este super si ajuta foarte multe persoane cu probleme si in plus cred ac este f dragut pentru ceea ce este nu pentru ca are bani sau altceva, violeta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El e un tip innebunit dupa faima si atat, se crede atat de tare! vai csz!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un cintaret super.Cred ca tote fetele sunt indragostite de el.

| Tasya05 a răspuns:

Dar ce va pasa voua daca ne place sau nu? Da imi place vocea lui, zambetul lui, ochii lui, vocea lui de ingeras, freza... si multe altele! fiecare cu gusturile lor! Nu ne spuneti voi daca sa ne placa Bieber sau nu! Oricum Justin e cel mai dragut si adorabil baiat din lume! Bieber is number one! :X.tongue

| phant3rita a răspuns:

Imi place ca cei care il sustin pe Justin sunt doar anonimi.hee hee My opinion ( cu toate ca multi o sa o critice, ca nu au suficienta capacitate mentala de a intelege ca am dreptul la o parere diferita) e ca Justin e pur si simplu un zero barat. Va multumesc. big grin

| passenger a răspuns:

Mai ce sa spun... Are o voce de fata dar nu pot sa neg ca arata bine!

Întrebări similare
Întrebări recente