Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti.
Doamne da proti m'ai sunte'ti...nu inteleg dc intrati pe site'uri si comenta'ti de altii?m'ai bine va'tti vedea de treaba voastra sincer...
Frate m-am saturat de toti prostii astia care zic ca este gay, urat, cu voce de fata.etc.astia care comenatti asa aiurea sunte'ti niste prosti si sunte; ti invidioasi pe faima lui, frumusetea lui, vocea lui.etc, ati vrea voi sa fi'ti ca el.si daca tot nu va place atunci nu il mai copia'ti. FETELOR sus cu JBx
Ne place pentru ca arata bine, este frumos,dragut,simpatic, cu simt al umorului, inteligent, bogat, canta frumos etc.
Eu sincer sa fiu il urasc din toata inima...din cauza lui mi-am pierdut prietena.
ea vroia sa seman mai mlt cu bieber :-&
Frate eu unu sunt baiat si sinker imi place justin bieber se imbraka bine si e de10 ori mai nice decat toti ajtia care il fac gay...sunteti invidiosi :pe looserilor
Mie nu imi place Justin Bieber. e un gay.[100%100] este doar un lucru care imi place "Parul" atata.
Nu stiu de ce fetele si baietii il fac maimutoi si in toate animalele El este un baiat de nota 10 nu il cunoasteti voi atat de bine dar va zic ceva noi astia din Romania nu vom avea cums ail cunoatem de JB :X pentru ca el este la Los Angeles nu avem nicio sansa de al cunoaste fata in fata deci sa nu ne facem atatea sperante pentru el Va inteleg fetelor (astea care sunt fane infocate ale lui JB) si eu sunt o fana si de mult visez sa fiu langa Justin dar... asta e numai dumnezeu poate stii ce ne pregateste asa ca tinetii pumnii pentru fericirea lui:X:X:X I love you JB :*
Nu e adevarata opinia ta JB e cel mai dragut baiat din lume si nici intr-un milion de ani no sa se mai nasca cineva ca el! Si daca vrei sa stii ce ne place noua la el este ca are o voce minunata si e frumos, simpatic, amuzant sidragut.
Aia cu cap mare întreabă:
natalyia întreabă:
DyanaLove întreabă: