| deffect a întrebat:

Fetelor ce va place la Justin Bieberlaughing) ala? Parerea mea e ca e yag.Baieti,voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti. happy

222 răspunsuri:
| biibisckream a răspuns:

Doamne da proti m'ai sunte'ti...nu inteleg dc intrati pe site'uri si comenta'ti de altii?straight facestraight facestraight facem'ai bine va'tti vedea de treaba voastra sincer...

| biibisckream a răspuns:

Frate m-am saturat de toti prostii astia care zic ca este gay, urat, cu voce de fata.etc.straight facestraight facestraight facestraight facestraight facestraight faceastia care comenatti asa aiurea sunte'ti niste prosti si sunte; ti invidioasi pe faima lui, frumusetea lui, vocea lui.etc, ati vrea voi sa fi'ti ca el.si daca tot nu va place atunci nu il mai copia'tiwinkingwinking. FETELOR sus cu JBlove strucklove struckxlove strucklove strucklove strucklaughinglaughinglaughing

| narcisa_6677 a răspuns:

Ne place pentru ca arata bine, este frumos,dragut,simpatic, cu simt al umorului, inteligent, bogat, canta frumos etc.

| BoGdAn2011_2696 a răspuns:

Justin biberon?straight face rolling on the floor are o fata de spart bordurioh go on

| oalfon a răspuns:

Ca ie un maimutoi de aia le plac fetelor

| Arculet a răspuns:

Eu sincer sa fiu il urasc din toata inima...din cauza lui mi-am pierdut prietena.
ea vroia sa seman mai mlt cu bieber :-&

| sdg a răspuns:

Frate eu unu sunt baiat si sinker imi place justin bieber se imbraka bine si e de10 ori mai nice decat toti ajtia care il fac gay...sunteti invidiosiwinking :pe looserilor

| RaduSk8 a răspuns:

De ce trebuie sa seman cu el? crying

| zuzumicutz a răspuns:

Mie nu imi place Justin Bieber.laughing e un gay.[100%100] este doar un lucru care imi place "Parul" atata.happy

| Ioana_Catalina_1998 a răspuns:

Nu stiu de ce fetele si baietii il fac maimutoi si in toate animalele straight face El este un baiat de nota 10 nu il cunoasteti voi atat de binewinking dar va zic ceva noi astia din Romania nu vom avea cums ail cunoatem de JB :Xcrying pentru ca el este la Los Angeles nu avem nicio sansa de al cunoaste fata in fata deci sa nu ne facem atatea sperante pentru el straight face Va inteleg fetelor (astea care sunt fane infocate ale lui JB) si eu sunt o fana si de mult visez sa fiu langa Justin dar... asta e numai dumnezeu poate stii ce ne pregatestewinking asa ca tinetii pumnii pentru fericirea luiwinking:X:X:X I love you JB :*

| Sρטηģєßטɞ a răspuns:

Nu e adevarata opinia ta JB e cel mai dragut baiat din lume si nici intr-un milion de ani no sa se mai nasca cineva ca el! Si daca vrei sa stii ce ne place noua la el este ca are o voce minunata si e frumos, simpatic, amuzant sidragut.

| Apostol_Apostol_Gabriel_1989 a răspuns:

Nu stiu de ce place dar si fuego canta mai frumos

Întrebări similare
Întrebări recente