Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti.
Cineva a spus ca doar cei cu bani sunt faimosi acum si ca daca Justin era sarac nu mai ajungea ce este acum. Justin chiar a fost sarac (cei care nu ma credeti cautati pe net) si chiar daca azi doar cei bogati sunt cei mai tari, Justin a ajuns un mare star, ceea ce da dovada ca are talent si e si frumos ( adica niciun baiat netalentat care e sarac nu ajunge asa o vedeta, incat sa cante cu Usher, sa fim realisti)! Justin chiar are talent, iar voi nu aveti decat sa inchideti gura si sa inghititi in sec, daca nu va convine!
Cineva "anonim" a spus ca merge in America si ca are casa langa Justin . Justin e plecat in turneu si locuieste in Canada, nu in America! Si nu ai nicio sansa sa il gasesti acasa, e mereu plecat!
Cred ca te-ai lovit la cap.
Justin Bieber e cel mai frumos si dragut baiat din lume
Imi place ca cei care il sustin pe Justin sunt doar anonimi. My opinion ( cu toate ca multi o sa o critice, ca nu au suficienta capacitate mentala de a intelege ca am dreptul la o parere diferita) e ca Justin e pur si simplu un zero barat. Va multumesc.
Cei care azti zis ca e gay aveti dovezi daca tot ziceti ca e gay l-ati vazut cu vreo unu? sau ce. si daca ar fi fos ar jii scris pe TPU de mult. si i dragut cel putin asa mi se pare sunt multe fete care zic ca ce urat i ce voce are ca o fata si de alea si ele is moarte dupa el da nu vor sa recunoasca in fine ori cum i dragut si mi se pare foarte interesant despre el.
Frate eu unu sunt baiat si sinker imi place justin bieber se imbraka bine si e de10 ori mai nice decat toti ajtia care il fac gay...sunteti invidiosi :pe looserilor
Nu stiu de ce fetele si baietii il fac maimutoi si in toate animalele El este un baiat de nota 10 nu il cunoasteti voi atat de bine dar va zic ceva noi astia din Romania nu vom avea cums ail cunoatem de JB :X pentru ca el este la Los Angeles nu avem nicio sansa de al cunoaste fata in fata deci sa nu ne facem atatea sperante pentru el Va inteleg fetelor (astea care sunt fane infocate ale lui JB) si eu sunt o fana si de mult visez sa fiu langa Justin dar... asta e numai dumnezeu poate stii ce ne pregateste asa ca tinetii pumnii pentru fericirea lui:X:X:X I love you JB :*
Ne place pentru ca arata bine, este frumos,dragut,simpatic, cu simt al umorului, inteligent, bogat, canta frumos etc.
Mie nu imi place Justin Bieber. e un gay.[100%100] este doar un lucru care imi place "Parul" atata.
Auziti. ia lasatil in pace ca va iau la 15 metri pe toti.auzi.ca cine il place nu are gusturi.ai vrea tu. tu asta sau astha.si nul mai faceti gay ptr.ca nu este da? clar? este fenomenal.il adorrr.
Aia cu cap mare întreabă:
natalyia întreabă:
DyanaLove întreabă: