Ai o fata foarte desteapta.De ce sa-i treaca? Eu as fi mandra sa am un asemenea copil,rar in ziua de azi mai intalnesti asa ceva. Daca era manelista te mai plangeai? Are ce invata bun de la Guta,Salam? Intr-adevar exagereaza cu craniile,dar e foarte OK ca asculta rock,e o fata inteligenta care nu cunoaste spiritul de turma, e diferita intr-un sens BUN, muzica rock este muzica ADEVARATA, e cultura, nu e pentru toate ţaţele.Tot ce vad eu exagerat sunt craniile, asta-i prea de tot.In rest e OK sa aiba postere, tricouri.ce-i rau in asta?
E posibil cu timpul să nu mai fie foarte înnebunită.Dar şi dacă nu îi va trece, care ar fi problema? Acesta este stilul ei. Întotdeauna vor exista certuri între generaţiile vechi şi generaţiile noi în privinţa gusturilor.Atâta timp cât copilul nu se droghează, îmbată etc, ar fi bine ca şi părinţii să fie mai îngăduitori în privinţa stilului acestuia.
Poate ca da, poate ca nu. Si eu la 13 ani ascultam heavy metal in disperare, dar odata cu timpul mi-a trecut. Orice ar face, trebuie acceptata asa cum e.
TheDayYouDied întreabă: