| BUBULINA a întrebat:

Florin Salam la Eurovison... ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| scumpik a răspuns:

Dar pana la urma ce ne intereseaza cand in tara asta nimanui nu-i mai pasa de noi oamenii obisnuiti!

41 răspunsuri:
| faragriji a răspuns:

Idem tuturor celor care au crezut ca tara se duce in JOS.
Cum sa trimiti un om care canta un asa gen de muzica... dintr-un punct de vedere nu am nimic cu el ca macar face live ( la nunti, la inmormantari etc. ) dar macar face nu ca altii. Dar totusi vocea lui provoaca numai durere. Si toti cocalarii acum sunt " vai i-a murit sotia vaii... nu stiu cee " frate din cate zvonuri am auzit eu de la oameni care stau pe unde statea sotia lui Salam. TIPA SE DROGA. Soo nu il mai plangeti(cei care il plang ) atat vaii a murit a murit si ce si bunicamio a murit si fiecare are persoane care au murit ASTA E! Ideea era ca nu putem NICIODATA sa trimitem o asa voce un asa ' talent ' la Eurovision.

| DoarNoemi a răspuns:

Looooooooooooollllllllllaughingrolling on the floor

| alexutzu00791 a răspuns:

Mancare pentru toata lumeasmug florin gateste salam in seara asta, no bene

| adelfinul a răspuns:

Hai sa privim lucrurile corect. Nici eu nu suport manele, insa un solist vocal poate prin talentul sau sa cante si alte genuri muzicale. In domeniul muzicii populare lautaresti si tiganii au contribuit in mare masura prin talentul lor la faima de care ne bucuram peste hotare. La muzica usoara, la fel. Ce ziceti de Aura Urziceanu sau raposatul dirijor Sile Dinicu? Parerea mea este ca si cantaretii de manele sunt intr-o anume criza de identitate si sunt in cautarea unui alt model muzical. Sa -i dam sansa sa se exprime, pana la urma publicul va vota.

| Manele Man a răspuns:

Scarbos

| мαria a răspuns:

Doamne daca o iesi pe ultimul loc.doamne fereste! whew!

| Shery a răspuns:

Noi nu ne luam de TIGANI, ci de MANELARI, e o mare diferenta... Aura Urziceanu este o mare doamna, hai sa nu o comparam cu Florin Salam ca nu merita...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

'Stiu...mai nou nu mai haliti manele:-J'

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu se stie niciodata de unde sare intamplator norocul.

| alyx a răspuns:

Ce mah, doamne fereste sa se intample asta, imi tai venele daca ajunge asta sa cante la eurovison. nu, pe bune vorbesc serios.

| AdnanaIoanaaa a răspuns:

Chemati un preot.sal exorcizeze.doamne feri sa ne REPREZINTE.numai cand aud mi se face greata

Întrebări recente