Încă mai există conceptul de "rock/heavy metal=satana" din nefericire.
Mdah, cum a fost si cu Goodbye to Gravity, toti cre(s)tinii isi dadeau cu parerea ca erau satanisti.
Nu, nu exista...Din fericire
Există, crede-mă. Poate ești tu un caz fericit și n-ai întâlnit/văzut pe nimeni.
Sunt crestin si nu am pus in viata mea problema asta, niste porcarii puse la TV cu ''al 666-lea Halloween'', religia spala pe creier multe lucruri. Nici nu stiu de unde a aparut conceptia asta cum ca rock-ul face parte din satanism. Orice gen muzical, daca e sa ne raportam la mintea unora, ar putea sa fie una cu satanismul, pana si manelele! Bwuahahaha
Teoretic, asta ar trebui sa reprezinte. Buba e ca pentru multi reprezinta "dumnezeul meu e mai tare ca al tau, daca nu crezi in el o sa arzi in iad" si alte rahaturi. Buba cea mai mare e ca multi preoti fix pe linia asta merg, in loc sa fie niste piloni ai stabilitatii si tolerantei/iubirii aproapelui.
Esti crestin prin botez, teoretic. Plus de asta, definitia asta cu crestinismul... e fix vax. Daca lasam deoparte stupizenia aia de carte de povesti si organizatia mafiota care e bor, multi "crestini" vor spune ca nu se poate fara. Daca e sa luam strict chestiile bune mentionate in biblie ca fiind afirmatiile lu' gizas, atunci ateii/agnosticii/budistii sint de cele mai multe ori mai crestini ca arsenie cioca-boca.
Dupa cum am spus, noi adevarul nu avem cum sa-l stim, nu se stie cat din Biblie este adevarat. Biblia a fost scrisa de un om, multe poate au fost fabule. Eu stiu un singur lucru : Dumnezeu este creatorul si impreuna cu Mantuitorul Isus Hristos sunt imparatii cerului si al Pamantului. Am gasit intr-o zi un articol in care arata o ''biblie'' satanica si cica era facuta de satana si sunt relatate intamplarile reale faptuite de diavol. Mi-a produs mult ras acel articol si m-a amuzat teribil!
Desigur ca dovezi nu exista de nici o parte, dar nu ai nici o justificare sa rizi de zina maseluta sau de o asa-zisa biblie satanica care chipurile a fost scrisa de uciga-l toaca in persoana atita vreme cit tu crezi in alte bazaconii ipotetice. E atit de simplu.
D-aia exista crestini si alte credinte, pentru a sustine existenta unor zei, si pe cealalta parte exista si atei, sa sustina exact contrariul. Oricum, nu avem nicio dovada clara, asa ca nu are rost sa ne contrazicem pe un subiect unde nu se ajunge la niciun rezultat.
E si problema lor. Tu in momentul in care te declari crestin sau catolic sau orice altceva in afara de ateu/fara religie la recensamint le dai apa la moara sa fie nemernici in continuare. Nu neaparat tu, ci oricine. Stiu cazuri de crestini mai crestini ca papa care s-au declarat atei tocmai fiindca au inteles cum sta treaba. Si sint sigur ca dumnezo' ii intelege. Presupunind ca exista in forma aia in care chiar il doare undeva de ce se intimpla pe planeta asta...
Fiecare are dreptul la o gramada de chestii personale, dar e important sa se uite si un pic in jur ce se intimpla. Daca esti musulman si vezi idoti care se arunca in aer in numele tau, iei si te lepezi de nenorocitii aia. Daca esti crestin si vezi nemernicii din bor ca in numele tau fac manifestatii homofobe, atunci te pisi oleaca pe ei. Da chiar, de ce oare nu am vazut nici o petitie a crestinilor normali la cap pentru TOLERANTA? A zis pe unde fiul lu' dumnezo' sa te iei de aia care nu-s ca tine, religios sau ca orientare sexuala? Cred ca nu.
E, aici e alta mancare de peste, eu nu neaparat ca am ceva cu homosexualii, dar nu stiu ce sa zic, cand vad 2 baieti ca se saruta sau stii ca se ard, parca iti aprinde orgoliul barbatesc si nu-ti convine sa vezi cum barbatia e aruncata in mocirla. Dar din punctul meu de vedere, sa faca ce-i taie capul, e viata lor, e corpul lor, pa si la revedere/
Musulmanii care nu sunt chiar musulmani, ma refer la piromanii de prin Franta, GErmania, etc. Aia sunt platiti politic de cineva cu interese mari si folositi in numele religiei, cica. Refuz sa cred ca religia aia este cea mai retardata!
Cind vad doua persoane ca se ling in public mi-e naspa, indiferent de sexul lor. Ce fac in privat e treaba lor. La urma-urmei, de unde stii ca un el si o ea in privat nu fac diverse chestii? Aia de prin Franta-Germania ca aia, dar ce ne facem cu dementii din Arabia Saudita sau Iran?
Sunt urcati rau de tot in cocotier, sunt salbatici, omoara crestini pentru propria prostie! Am vazut videoclipuri unde sunt crestini omorati, m-am uitat putin, nu am putut sa ma uit la tot, mi-am pus mainile in cap! Pe astia i-as cauta si i-as executa cu aceeasi unitate de masura, pentru tot ceea ce au facut.
Multi fac greseala asta sa confunde stilul vestimentar cu diavolul. Daca sunt vazuti rockerii pe strada imbracati cu hainele lor ''speciale'', tatuati, parul lung si vopsit, pentru ei reprezinta satanismul. Oricum, multe lucruri ce au legatura cu religia, sunt convins de asta ca noua ni se prezinta anumite lucruri si multe lucruri ni se ascund si nu ni se zice adevarul. Religia este un lucru mult prea abstract pentru mintea unui om, nu o putem noi intelege nici desenata!
Da. Cand vezi undeva ca scrie heavy metal sa stii ca intotdeauna e vorba despre satanism.
"Rock/metal" nu este egal "satanism", asa cum nici un alt gen de muzica nu are legatura cu satanismul. In plus, satanismul real nu are nicio legatura cu venerarea diavolului. Cauta informatii in directia asta daca nu ma crezi.