m-am prapadit de ras... asa e: biberon a reusit o performanta unica, a reusit sa para gay in cel mai scurt timp din istorie 01:00:00!
@LoveJB4EvEr, sa stii ca e o reclama din moment ce il arata pe bebelus, dar sincer chiar conteaza cum il cheama pe un gay ca el?
@itsy, esti cam bitsy cu capu'! stii ce e penibil? BIEBER (na ca am scris corect!) el e penibil, nu noi care facem misto de el. facem misto de el tocmai pentru ca e penibil, daca era intr-adevar un cantaret adevarat nu s-ar mai fi luat nimeni de el. btw, tu nu esti bodyguardul lui deci SHUT UP, lasa-l sa-si poarte singur de grija!
Intai invata cum il cheama si apoi sa comentezi da? il cheama justin nu justimbieber nu biber si nu e o intrebare dupa cum vad
Este un fel de reclama stupida
Pe bune, e penibil.la fel ca toti frustratii care il numesc gay.pentru Dumnezeu, NU E GAY! Pe bune frate, justin ar trebui apreciat.Are 16 ani, e super celebru, a castigat o multime de premii si nu inteleg ce are toata lumea cu el. ok, daca nu va place muzica sau vocea lui e problema voasta, dar devine chiar penibil.toti in stanga si dreapta:jb e gay.pe dracu, nu e! si daca tot va luati de el asta inseamna ca va pasa.
get a life, loser
Cat de Penibili puteti fii
Faceti de ras Romania cu asa ceva. Ma, tu crezi ca intereseaza pe cineva videoclipu ala de 2 secunde?
Chiar esti penibil, daca sti ce inseamna desigur
Hai, sa cada cu "Stupid" ca nu`mi pasa. Eu nu sunt fan 100% Justin, dar macar stiu cum se scrie numele lui si nu sunt impotriva lui. Va credeti mari si tari daca sunteti impotriva lui? Penibil frate, mi-e rusine mie ca traiti in Romania, apai altora.
-in primul rand se scrie JUSTIN BIEBER
-in al doilea rand ce vrei sa arati tot ce arati aici este fata lui ce explica asata?
-in al treilea rand am crezut ca exista macar un om destept pe lumea asta da se pare ca m-am inselat
-in al patrulea rand dc trebuie sa stie toata lumea ce ii faci reclama lasa nu-i mai purta tu grija ca doar stie si el sa-si faca reclama si lasa ca si grija au altii de el u
MelodyLive întreabă:
Scherimuvi întreabă:
anonim_4396 întreabă: