| FaraIdeiDeNume a întrebat:

Funda! Caut o trupa rock, care sa cante bine si cel putin un membru sa arate bine... Stiti vreuna? Stiu, e scurt si la obiect si cer multe, va rog fara jigniri si comentarii rautaceoase

Răspuns Câştigător
| KimoMight a răspuns:

Skillet - canta foarte bine, dar nu stiu daca tipul arata bine... sunt baiatlaughing

29 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

Daca vrei emonei scosi pe piata acum vreo 2-3 ani incearca trupe gen brokeNCYDE, Escape the fate, black veil brides etc. Nu garantez catusi de putin pe calitatea muzicala, dar de astia sunt indragostite toate fetele care se dau rockerite prin scoala.
Acum scuza-ma, as prefera sa-i ascult pe unii ca Mircea Vintila cu taica'tu, sigur el stie cine au fost.

| FaraIdeiDeNume explică (pentru Mangustă):

Nu, nu m-ai inteles gresit, pentru ca am formulat gresit, ii respect mult pe cei care au revolutionat muzica, si ii ascult happy( cei pe care-i asculta tatal meu laughing ), si ii urasc pe afonii gay care apar ca mustele-n supa si toata lumea-i pupa happy, dar vreau sa vad acea trupa, de acum, nu neaparat 2-3 ani,happy de care sa pot spune : Asta ascult eu! Fara sa-i jigneasca toata lumea ca-s de pe vremea lu bunicu, imi vine sa-i si bat cand aud asta, care-i pb lor, stiu nu trebuie sa-mi pese de ce cred altii, dar cand toti incep sa-l injure pe cel pe care-l apreciezi...sad

| SuciuFlo a răspuns (pentru FaraIdeiDeNume):

Da stiu cum e...e ff penal...

| FaraIdeiDeNume explică (pentru SuciuFlo):

Genu? laughing

Nu mah... faza cand cineva face misto de persoanele pe care tu le apreciezi...si chestiile astealaughing

Mersi mult de ajutor, te las happy, de cand am pus intrebarea mi-o dat de 2 ori bluescreen, vb serios laughing

Cu-n pistol... se rezolva tot, si daca nu. cu mai multe trebuie sa se rezolve laughing, hai ca te laswinking happy Ms inca o data big grin

Scuze cas prost...da cei ala?straight facerolling on the floor e at cand apare scrisu ala si se restarteaza pcul?straight face

Nu esti prost laughing, daca nu stii nu stii, ii mai bine sa nu fii avutwinking, pai. e un ecran albastru care are cuvinte albe in engleza cu inteles laughing, si iti apar erorile pc, adica ceva de genu F0000ooopad.src laughing, asta stiu eu ca e acum daca gresesc...

| MissDelevingne a răspuns:

Pai eu ti-as scrie o gramada dar depinde dupa ce te orientezi dupa frumusetea membrilor sau calitatea muzicii trupei.

Oricum, incearca:

-Roxette.
-Coldplay
-Linkin Park
-Bon Jovi
-Paramore
-Green Day

O, uite..cauta aici: http://www.metalhead.ro/trupe/
Doar tu vei stii mai bine.

| FaraIdeiDeNume explică (pentru MissDelevingne):

In primul rand as vrea calitate, normal happy, problema e ca vreau ceva iesit mai recent, sunt multe trupe, mai vechi, foarte frumoase, cu un glas frumos si toate cele, dar, cine stie cat vor mai putea scoate, daca nu s-au lasat (sad

| MissDelevingne a răspuns (pentru FaraIdeiDeNume):

Aha happy
De pe saitu ala ai de unde alege. big grin

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru MissDelevingne):

Ce i-ai dat tu acolo nu-i rock.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Slayer - Tom Araya tongue

| M25M a răspuns:

30 Seconds To Mars

| Raynn a răspuns:

Three Days Grace, Green Day, Papa Roach poate.

| SuciuFlo a răspuns:

Mah tu vrei sa canti intr-o trupa sau sa te combini cu unu?

? Sa ascult muzica rock, mai noua laughing scuze, am gresit eu acum corectez, de fapt nu-mi trebuie sa fie frumosi,laughingdoar sa nu fiie genul pe care-l asculta si tata, n-am nimic cu ei, mi se par niste genii muzicale, care au revolutionat muzica, doar ca nu vreau sa stau acum cu gandu ca se pensioneaza si se lasa de cantat happy

| FaraIdeiDeNume explică (pentru FaraIdeiDeNume):

Nu ma lasa sa corectez. sad

| FaraIdeiDeNume explică (pentru FaraIdeiDeNume):

Ok, deci, lume laughing, nu vreau sa arate bine ( neaparat ) doar sa nu stau cu gandu ca poate maine se va pensioana intr-adevar cei mai multi, buni provin din anii parintilor.

Iti recomand truda...bn asta pentru ca sunt dependenti de ei dar daca vrei cv mai special intra pe www.metalhead.ro ai cate trupe vrei si ce baieti vrei si dealea...scz pentru raspunsu de mai inainte:o3

| SuciuFlo a răspuns (pentru SuciuFlo):

Dependent*

Scz pentru ce? Am recitit intrebarea si mi-am zis... Cine mi-a ghidat mainile pe tastatura laughing Mersi de site, stiu ca sunt inculta, dar ce-i ala Christian rock, bine, o ramura a genului rock, dar e satanist sau nu laughing?

Nu stiu! Eu nu sunt rockerita! Nu ascult numai trupele normale de rock gen Bon Jovi..Coldplay (rock alternativ thinking ) Deci nu 'satanisti'

| FaraIdeiDeNume explică (pentru MissDelevingne):

Eu n-am zis nimic, happy apreciez raspunsurile tuturor. Site-ul e interesant thinking dar e prea multa bataie de cap pentru mine laughing.

Pe prima pagina sunt mai buni happy apai vezi tu ce-ti alegi big grin

| Summoning a răspuns:

Sonata arctica, celesty, circle II circle

| HighParadox a răspuns:

Linkin Park, Chester Bennington si Mike Shinoda. de fapt cam toti laughing