Eu cred ca este Anda Adam pentru ca am auzit ca ii place Lady Gaga incearca sa arate exact ca ea si chiar reuseste poate sa danseze bine nu chiar ca Lady Gaga dar merge...
Anda adam o copiaza pe lady gaga.se imbraca ca ea, isi prinde parul ca ea. face absolut totul ca lady gaga.
dupa parerea mea lady gaga de Romania sunt 2). xonia si elena gheorghe.
asta e parerea mea, fara optiuni luate dupa net:d
Aoleu... EU n-am intrebat cine o copiaza pe Lady GaGa. Am intrebat cu totul altceva. Cine este GaGa de Romania. E greu? De exemplu:
Eu cred ca GaGa by Romania este Corina Ciorba, pentru ca mereu a avut show-uri spectaculoase si mereu a socat lumea prin imaginea ei. E greu? Alt exemplu: Eu cred ca Gaga din ROmania este Anda Adam, pentru ca reuseste performanta de canta Live si in acelasi timp de a dansa si este una dintre cele mai bune cantarete din ROmania. Simplu si usor...
AndreeaDany a dat cel mai simplu si cel mai bun raspuns. Era chiar atat de greu? Are fundita
Pai se zice ca Delia Matache, dar se mai zicea de anda adam dar nu e ea pentru ca ziceau ca er brteton ca LG(ladygaga), dar ea zice ca l-a avut dinaintea lui LG si este adevarat deci delia matache