anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

GLAMBERTILOR dati si voi un vot:) va rooooog...:)
https://www.facebook.com/......245479435/
mersi muult:*

25 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Copile,suna chiar poponar glamberti.N-o sa ma leg de sexualitatea lui Lambert al vostru, ci de muzica sa, care e praf.Si nu te mai milogi,ca poti sa scoti like-uri si share-uri de la "glambertii" de peste hotare foarte usor,ca sunteti multi tare cu ceara in ureche.

Am mentionat cumva ca Adam Lambert a facut o blasfemie, iar Bryan May o blasfemie si mai mare, pentru ca l-a lasat pe dubiosul asta muzical sa cante alaturi de ei odata, o melodie Queen? Pur si simplu, nu le are.Iar glamberti suna mai idiot si decat "cocalar in negare". Cauta altceva de ascultat.

| TrueColors a răspuns (pentru Dumnezău):

Queen pur si simplu l-au contactat pe Adam sa cante cu ei in trupa, i-au oferit ocazia sa intre in trupa lui, si zi mersi, ca el nu a acceptat.Si in engleza se zice "glamberts". Oricum nu imi mai pierd timpul sa va explic voua ca si asa nu sunteti de acord cu nimic, si in legatura cu "cauta ceva de ascultat", n-o s-o fac.

| Woodenpints91 a răspuns:

Glambe...ce? Ce căcat înseamnă?

| kryss456 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Glamberti=fani ai lui Adam Lamberthappy

| Woodenpints91 a răspuns (pentru kryss456):

Aaa,homalăi. Nu, nu-s d'ăla.

Ca inseaman la tine "homalai"?:Slaughing

Homosexuali

Dar de unde sti k noi suntem? ce daca ascultam mel lui adam lambert asta inseamna ca suntem homosexuali?

Homosexuali poate nu sunteţi, dar agramaţi da.

De unde esti tu asa convins?waiting

Pentru că nu prea ştii să scrii corect.

Daca scriu prescurtat asa inseamna ca nu stiu sa scriu corect?

| kryss456 a răspuns (pentru kryss456):

Asta*

| TrueColors a răspuns (pentru Woodenpints91):

Te rog eu, nu mai comentati frate aiurea. http://www.facebook.com/....../photo.php Mereu sunt hateri care comenteaza la orice chestie fara sa gandeasca. :|

| Woodenpints91 a răspuns (pentru TrueColors):

Ok,animaţia aia este una cam retardo-mediocră.
Datul de flori mi se pare un gest inutil. Să rupi o floare de pe câmp,ca să te uiţi la ea cum moare. Să-i oferi ceva inutil,unei persoane. O floare,cu care oricum n-are ce face.
Gestul de a pune o floare pe mormântul cuiva,mi se pare la fel de inutil. Asta nu-l ajută deloc pe cel din groapă,dar asta-i doar o părere de-a mea,personală. Trec peste.
Am comentat fără să gândesc zici tu? Păi,nu-i chiar aşa. Doar mi-am spus părerea despre ceva ce nu-mi place. La fel cum ţie nu-ţi plac "haterii" (da,pă englezeşte că româna e naşpa şi oricum nu ştii care-i echivalentul la hater în română), nici mie nu-mi place puţoiul ăla.
N-am nimic cu homosexualii, Freddie Mercury era homosexual, însă pe el l-aş asculta oricând cu plăcere. Am ceva cu bărbatii care fac de râs portul masculin, nu cu atracţia pentru acelaşi sex.

Parte cu floarea este traditie,asa se face cand te duci la un mort,ii pui o floare la mormant,lumanari etc. Si de ce Adam Lambert ar face de ras portul masculin? Crede-ma ca nu e genul ala de gay care sta picior peste picior,se imbraca in roz, face ca Solcanu. Nici macar nu sta cu prietenul lui in public, nici nu se tin de mana in public, doar vorbesc ca si cum ar fi niste amici, deci nu stiu daca il cunosti tu asa de bine pe Lambert incat sa spui ca "face de ras portul masculin".

| TrueColors a răspuns (pentru TrueColors):

Partea* :@

Faţa lui îmi este de ajuns încât să vreau să-i scot ficatul pe gură şi să i-l strivesc sub talpa bocancului.
Cât despre partea cu tradiţia, tradiţiile sunt retardate. Nu-şi au rostul, deci nu văd de ce ai face chestii inutile, pentru că le făceau şi oamenii acum câteva sute de ani, când se credea că pământul e plat.

Ok, problema e fata lui.Chiar este o porcarie sa ajungi sa injuri o vedeta pentru ca asa iti vine tie... "fata lui iti este de ajuns" Ok... Deci practic, oricum nu stii nimic despre el decat faptul cum arata si poate cum canta. O zi buna!

Ce ar trebui să mai ştiu despre el ca să pot sa-mi dau o părere de câteva rânduri? Marca de vaselină pe care o foloseşte când face trenuleţul cu alţi băieţi, sau ce?

Nu.Parca spuneam ca nu ne referim la sexualitatea lui.

Păi ce am zis eu ceva de sexualitatea lui? Mie doar îmi place să fac glume cu homalăi.

Atunci gaseste-ti pe altcineva cu care sa faci glume, pentru ca eu nu am glumit pana acum.

Răspuns utilizator avertizat
| Zeflemitoarea a răspuns:

Eu sunt, oare, singura înapoiată care nu a auzit că fanii lui Bieber se supranumesc belieberi şi fanii lui Adam ăsta, de care n-am auzit până acum, ca un om al cavernelor ce sunt, se supranumesc glamberţi?