| Skinnyman a întrebat:

Gorgoroth, Dimmu Borgir, Children of Bodom am vazut o intrebare anterioare cu referire la aceste trupe ca fiind niste super trupe, eu unul nu pot intelege ce poate fi asa super, fantastic, mirific la o astfel de trupa. Daca spui cuiva ca asculti Avenged Sevenfold, Disturbed, Slipknot iti va spune ca sunt comerciale si ca nu este rock...si probabil iti va da un link cu gorgoroth. Vreau sa vad si alte pareri despre aceste trupe, poate nu e de mine rock-ul si probabil ar trebui sa ma las.

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Fiecare prefera un gen diferit de metal. Eu nu ascult black metal nu pentru ca il urasc, dar nu am ascultat pana acum si nu stiu cu ce se mananca, asa ca de ce sa comentez?

Singurul lucru care ma enerveaza sunt unii oameni care chiar exagereaza cu faptul ca orice trupa de hard rock sau Nu metal de dupa 2000 e comerciala, de rahat, nu e rock adevarat bla bla. Nu e adevarat.

In rest, ce pot sa zic. Mai nimic.

Bafta

4 răspunsuri:
| LastChance a răspuns:

Păi, ce are o astfel de trupă? Eu consider că Gorgoroth, Dimmu şi Children of Bodom sunt printre cele mai bune trupe de black/death. Disturbed mai ascult şi eu, rar, dar mai ascult. Blackul şi deathul nu e înţeles de multă lume. Nici eu nu-l agreeam acum câteva luni, iar acum când ascult black mă relaxez. Aş asculta în orice moment din zi sau din noapte. În fine...

| Asdfasdefta a răspuns:

Eu cred ca rock-ul inseamna muzica, nu tipete de disperati. Uitati-va si voi, abia se aude chitara in majoritatea melodiileor.

| Kaleb a răspuns:

Asta nu e rock.
E metal.
Children of Botom spre exemplu canta death melodic metal.
Eu personal ascult si slipknot si acum tine de fiecare ce stil ii place sau cat de tare poate fi.(de la soft, progressive pana la satanic black metal e cale lunga oricum.)
Cred ca ar trebui sa asculti mai multe genuri din sfera rock/metal si sa vezi care te reprezinta.

| corasa a răspuns:

Astea nu-s rock :[