Oooopa
De la Grecia ma astept la ce trebuie
Adica la locul 1. Urmaresc Grecia de vreo 5 ani, de cand a castigat Elena Paparizou cu My Number one.
Pe urma in 2006 a fost Anna Vissi cu o balada foarte puternica dar care nu aducea si "spiritul elen" sau ritmurile balkanice cu care eram obisnuiti. In 2007 a fost Sarbel cu "Yiassou Maria", cu niste versuri penibil de libidinoase si cu un fundal de manelutza, in 2008 a fost parca...tot o gagicutza care a avut o piesa foarte simpatica, si aducea putin cu stilul Elenei Paparizou. Anul trecut - jalnic - Sakis Rouvakis cu o melodie penibila care era paralela cu tot ce insemna "melodie de Eurovision".
Din 2 in 2 ani, Grecia aduce piese bune. Restul praf.
Ei bine piesa lui Giorgios Alkaios are si influente elene o gramada, are si catch la public si parca vad ca o sa ocupe top 10.
Cea mai buna melodie mi se pare cea a Armeniei si nu cred ca Romania se va califica in finala.Nu are nicio sansa.
Servus... E prima oara cand aud melodiile de la Eurovision, in afara de cea a Romaniei si tind sa cred ca am trait intr-o viata anterioara pentru ca toate imi par cunoscute Mi-a placut pana acum Danemerca!
Am o veste grozava! Romania s-a calificat! Super!
Chiar meritam sa fim in finala!
P.S. eu am votat pentru Turcia si Ucraina (ambele s-au calificat).