Guess Who evident.
Pt simplul fapt ca face muzica de calitate, versuri frumoase si bune, exprima realitatea in tot ce spune si are si o voce frumoasa
Puya nu mai e cine era inainte, face muzica pentru bani, e comercial si muzica lui nu suna a hip hop adevarat mai degraba a manele .
Guess Who, simplu, zice adevarul in piese, si are o voce minunata pot spune.Bafta
Puya nu stiu de ce... e mai dragut (si imi plac vechile melodii scoase de el si sisu)
Nici unul.
Guess Who in 2006, atunci era mai cinic, acum prea seamana cu Bitza.
Puya in nici un caz, a abandonat stilul care l-a lansat (l-as fi ales in 1997), acum nu ca e comercial, e de-a dreptul "manelsit", scuzati comparatia.
Guess who.Deoarece are glasul mai bun si descoper mult mai mult adevar in versurile sale.Si ar mai fi ca puya m-a dezamagit uneori prin piesele care lea scos dar guess who niciodata el e bravo.
Puya, pentru ca odata, cand aveam 5 ani, era cantaretul meu favorit, apoi Kesha... Gaga...
Guess Who.pentru ca are o voce super si mult adevar in versurile din melodiile sale
Guess who-vmuzica buna, versuri cu mesaj, e de calitate. puya s. a cam"prostit"in sensul ca nu mai e ce afost odata. e mai comercial