| AbeautifulMind a întrebat:

Haha va amintiti de melodia asta? ☺

http://youtu.be/CtKzaXm9cUY

am dat intamplator de ea si mi-am adus aminte de vechile desene de pe jetix, minimax :( ce vremuri frumoase :) dupa mine perioada 2000-2010 a fost cea mai frumoasa ever :) pacat de copii din ziua de azi, pacat de desenele ce se difuzeaza acum, pacat de tot :| cate clipe frumoase am trait pe desenele astea, genratia nascuta in 95-2000 a fost cea mai norocoasa dupa mine, cei mai frumosi ani

pentru voi care a fost ce amai frumoasa perioada?

5 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

T_T Era de pe Disney dar oricum imi amintesc. Fetele din clasa de la mine erau innebunite dupa asta. Era cam prin 2009.
S-au dus Jetix-ul si Animax-ul (minimax de la 8 seara) cele mai frumoase desene erau acolo...Acum nu a mai ramas nimic demn de vizionat.
Eh, macar generatia noastra le-a prins, chiar daca foarte putin.
Asta e viata, pacat insa de noile generatii.
Bafta!

Ps: H20 Parca se numea serialul de la care ai luat melodia...este cu sirene.
-Blytz-

| Anna121 a răspuns:

Da, serialul H2o, frumoase vremuri. Uneori ma mai uit la desenele copilariei pe internet : spioanele, witch, rolly polly olly, copiii de la 402, ce-i cu andy etc. A fost o perioada frumoasa happy

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Mi-au placut tare mult witch si cei cu andi. Am iubit desenele alea...si nu doar pe ele. Ii duc doru cateodata acelui program.

| Neberius13 a răspuns:

Niciodată n-am suportat telenovela aia proastă. Și era pe Disney chiar la început. Am detestat Disney Channel-ul din prima secundă, prea multe telenovele și comedii lipsite de umor. FoxKids și Jetix dădeau desene adevărate, pe alea le vreau înapoi nu rahatul ăsta. Pentru nenea blytz care a lăsat primul răspuns, dacă te plângi că acum nu-i nimic de văzut și insinuezi că H2O merita urmărit nici că te-ai putea înșela mai mult. O să te scutesc de detalii, însă rahatul ăla împreună cu alte gunoaie de genul au marcat începutul declinului de care vă plângeți toți.

| Ciumpi35 a răspuns:

Jetix-ul era fain. Mai gasesti unele desene pe internet. Imi aduc aminte de Who's andy, mai era ala cu Louie