Ehem... incearca totusi sa te exprimi mai coerent. Ce inseamna mari si ce inseamna mici dupa parerea ta? Legat de ajutatul "celor mici" ar trebui sa tinem cont si de mentalitatea aia adolescentina cu "nimeni nu ma intelege, lasati-ma in durerea mea." Invatam, invatam, dar totul pana la pantalonii aia lasati pana la genunchi! Bine, nu prea se practica printre metalheads, dar de acolo inainte e no man's land pentru mine. Mai degraba incerc sa ajut un pedofil...
Moda? Ala care se ia dupa "moda" numa' rocker nu-i. Si cat despre problema asta, se intampla pentru ca astora "mari" nu le convine ca-s bagati in aceeasi oala cu indivizii aia. Si de aia noi nu-i consideram "de-ai nostri". Lasand asta deoparte, indivizii astia nu asculta ce le spui oricum, e o pierdere de vreme
Nu stiu de alti rockeri, dar eu cel putin ii critic pe aiacare se dau cultii rock-ului si satanismului contrazicandu-te in niste chestii prostesti. Mai sunt si categoria aia de metalisti care au fost emolai la inceput, dar n-o recunosc si isi bat joc de alti emolai. Sau care au ascultat BVB, iar acum ii critica si la fel, nu recunosc ca au ascultat BVB. Si mai sunt aia 'fasonisti' care pun acele standarde de prost gust. Plm, nu esti roker daca n-ai bocanci si geaca de piele. Mrrr sunt asa brtvl cu vesta plina de patch-uri cu Metallica, Nirvana si Sloyer si asa sexy cu corpse paint.