Niste melodii de Miley Cyrus, Shakira, Avril Lavigne. Melodii noi, pop si rock si o reclama la site Ceva de genul:
"TPU, site-ul pentru tine, pentru toti." .
"Toti pentru unul si unul pentru toti!" .
Sunt gusturi diferite si niciodata nu ar merge asa ceva. Dar daca vrei sa te daruiesti unui astfel de proiect poti verifica oricand categoria muzica pentru a verifica preferintele tuturor. Dar mai sigur e sa adaugi melodii din toate genurile muzicale. Si eu am vrut sa fac un radio special cu melodii pe placul meu. E insa foarte greu. Ar trebui sa ma dedic total acestui proiect si nu pot. Eu nu sunt adeptul unui singur gen muzical ci al muzicii de calitate si imi e foarte greu sa imi creez o baza de date. Probabil voi face si asta intr-o zi si voi anunta si pe voi. Sunt sigur ca sunt multi care ar agreea asta deoarece sunt adeptul tuturor genurilor muzicale insa nu a oricarei melodii.
Atunci asa sa fie:
Noua melodie de la Miley Cyrus - Can't be tamed
" TPU, site-ul pentru tine, pentru toti. "
Wert: foarte adevarat ce spui. Dar m-am gandit sa exista o optiune prin care daca doresti, poti sa inchizi radio-ul respectiv si sa-ti asculti propriile melodii, iar cand te-ai plictisit de ele, sa revii aici!
Constantaproca: De acord cu tine. Sa fie melodiile structurate pe genuri: Rock, Country, Blues, Punk chiar si romanesti si asa mai departe, astfel incat, sa fie bine pentru toti.:-)
BRO: Radio-ul il vom crea noi. Daca practic nu se va putea, macar virtual. Ne vom imagina ca aici va fi un radio si noi vom posta o melodie, pe care am dori s-o difuzam.
Mi se pare o idee buna, mai ales pentru cei care sunt in cautare de melodii noi, blues, melodii vesele samd.
Kongeriket: Nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun. Fiecaruia dintre noi sa ne apara fereastra cu radio-ul. Sa ne apara genurile si noi sa ne alegem piesa pe care dorim sa o ascultam. Deci, repet, fiecare va avea fereastra lui proprie, si isi va asculta melodia pe care o doreste el, ceilalti useri nu vor fi implicati in asta. Fiecare cu fereastra lui.
O idee foarte interesanta, dar trebuie sa cuprinda toate genurile de muzica, pentru toti fara discriminari.
David Deejay-Temptation
Mossano- Indianotech
Grasu XXL feat Alex Velea -Turnin
Inna- 10 minutes
Apropo de ce ai zis, ar fi o super idee. Cineva care se pricepe si prin aprobarea "sefilor" sa fie si asa ceva cum exista pe alte site-uri. In timp ce navighez si ma amuz sa ascult si putina muzica.
Poi :
Timbaland-give it to me .
Si intiativa cu radioul este .Fiecare poate propune o melodie
În general ar fi nefolositor pentru că muzica s-ar cam pune oricum în funcţie (în principal) de gustul celui/celor care deţin radioul şi în funcţie de adolescenţii disperaţi de Justin Bieber şi alte vedete de carton despre care văd 10000 de întrebări pe zi.
Eu dacă spun că vreau să aud piesa Svartby - Skogens ursinne sau Moonsorrow - Pakkanajuhla, 75% dintre cei de pe site mă vor întreba cine-s artiştii aşa că mai bine nu
Păi în cazul ăsta, nu-i mai simplu să stea fiecare cu foobarul/winampul/aimp-ul deschis şi gata povestea?!
Pai in primul rand as alterna genurile
pnm. nu imi convine sa ascult numai house.
as pune si pop, si rock, si cate putin din toate *mai putin manele, pentru ca manelele nu sunt muzica, oameni.*
in fine, ideea e super interesanta :]
as vrea ceva gen... Scorpions sau GnR, avand in vedere ca INCA se asculta
Ii folositor pentru unii, radioul, dar pentru cei care le place sa-si asculte muzica lor, nu stiu la ce ar mai folosi
eu unul raman la winamp, sa ascult ce-mi place
As continua cu Alex Velea-Don't say it's over
Deepcentral-In love
Rhianna-Rude boy
Anda Adam-My love on you si multe altele.
Ancuta5678 întreabă: