Dane, eu vad ca esti in armonie cu natura virtuala, dar lasa monitorul in pace.
Referitor la chitaristi, de ce te miri. nici de Jimi Hendrix nu a pomenit nimeni, si asta chiar ca este cel mai mare chitarist din istoria muzicii rock, dupa cum scrie dealtfel si in Wikipedia, dar nu de asta, pentru mine cel putin numele sau are o mult mai mare rezonanta fata de alte nume, insa vezi tu, daca omul moare, dupa 40 de ani uita multi de el... pun pariu ca multi nu stiu nici de Andres Segovia care l-am specificat anterior, era un artist desavarsit in ale chitarii clasice, pai pana in zilele de azi nu am mai vazut om sa manuiasca cu asa usurinta chitara, zici ca e parte integranta din corp, cand canta zici ca avea 30 de degete (la o mana!). Intotdeauna m-a uimit acest mare artist.
Un top care mi-a placut mie si cu aceasta ocazia l-am si scanat acum vreo 2-3 ani il gasesti la urmatorul link.
http://hi5.com/......MyPhoto.do
Juliano... stateam si citeam. dar am vazut ceva pe monitor. am dat cu mana asa. nu pleaca. am luat o carpa. nu disparea. ma ce e asta?!?!?! pe urma am vazut avatarul
Revenind la subiect... vad ca am cu cine sa ma inteleg pe aici
Dar acum o intrebare :... este in trupa de 25 de ani. are albume solo. are milioane de vizualizari pe youtube... este denumit " king of the swing "... are voce mult mai buna decat multi vocalisti. chitaristi nu mai spun... se numeste Richie Sambora. Fiecare asculta de vrea. dar de ce nu aminteste nimeni de el?
in topul lui normal se afla steve vai... restul nu l-au inclus. Mai asteptam opinii
Problema ar fi alta : sunt foarte multi chitaristi foarte buni
da. asa o fi, dar lumea il considera pe hendrix cel mai bun pentru ca a fost printre primii. parerea mea e ca e un pic cam "overrated ". Sincer... si page are soloul din starway to heaven + cateva improvizatii... si atlii care compun super melodii, canta nemaipomenit. doar pentru ca altii canta de 40 de ani si ei de 20 zic ca sunt mai buni...
Eu iti spun in ordine chitaristii mei preferati ^^
1)Emppu-Nightwish(trupa)
2)Slash
3)Jimmy Page
4) Tommy Thayer
5)Zakk Wylde
Pai...
Nr. 1:Slash(No surprise)
Nr. 2:Steve Clark(Def leppard, R. I. P)
Nr. 3:Richie Sambora
Nr. 4:Kirk Hammett
si...Nr.5:Joe Perry