| SakuraMiraiEdo a întrebat:

Hallo.
Cine e fan Halsey, Lana del Rey, Melanie Martinez, Twenty One Pilots, etc? XD Pentru cine e, care e melodia voastra preferata de la ei? Sunt singura care isi doreste un concert in Romania la care sa participe si ei + alti artisti si alte formatii americane?;-; Adica ar fi super tare XDD Sau Coldplay, HU *^* astia toti mi se par de o mie de ori mai buni decat artistii nostri romani, cu piesele lor fara sens...in care se incadreaza si manelistii. As vrea sa-mi impart ideiile si parerile cu oameni care au aceleasi ganduri si preferinte apropiate de ale mele^^

9 răspunsuri:
| Alexx911 a răspuns:

Imi place mult Halsey.Melodia mea preferata e Castle.Si eu mi as dori un concert in Romania

| alexa10ale a răspuns:

Melanie,mrs. potato head

| Under05 a răspuns:

Da. mor după Twenty Øne Piløts si cântecul meu preferat de la ei e,, Heathens"

| Idkidkidk a răspuns:

Imi plac Halsey, Lana si Melanie. De la Halsey: Gasoline si Hold me down, Lana: Young and Beautiful, Melanie: Alphabet boy. Si ar fi frumos sa vina in Romania, as prefera sa fie si Nicki Minaj, dar o sa astept mult si bine cred. laughing Oricum nu toti artistii din tara noastra canta "aiurea" ca sa zic asa, unii chiar sunt foarte buni si merita apreciati.

| SakuraMiraiEdo explică (pentru Idkidkidk):

Stiu si eu asta, sunt unii excelenti, dar altii...

| Idkidkidk a răspuns (pentru SakuraMiraiEdo):

Dap.dar nu numai la noi e asa, ce sa faci acum happy

| dariadiamandis02 a răspuns:

Lana si Halsey sunt queen, iar Mel e daddy smug
TOP e trupa mea preferata so hi5! laughing))

| DanielaMihalache7 a răspuns:

In ultimul timp am ascultat mai mult Lana Del Rey. Imi plac mult Dark Paradise, Summertime Sadness, Born To Die si Serial Killer. Nu pot sa aleg una singura. laughing De la Melanie Martinez imi place Mad Hatter. Ar fi fain sa vina in Romania, mai ales Lana, dar as prefera sa vina si Breaking Benjamin, FFDP sau Three Days Grace. ^^