In semifinale m-am rugat lui dumnezeu sa nu ajunga in finale pentru ca nu vroiam sa ne facem de ras in fata intregului continent. Ca idee nu cred ca are vreo sansa... o sa ajungem din nou pe ultimele locuri.
Citesc pe aici comentarile si sunt dejamagita.De bine de rau,piesa asta ne reprezinta totusi tara,iar in opinia mea,cred ca ar trebui sa o sustinem,pana la urma alegerea a fost a noastra, noi am ales-o.
Acum, ca sa-ti raspund la intrebare, logic ca nu vom castiga.Mie sincer imi place mult melodia, dar nu cred ca e demna de Eurovision.Totusi,abia astept sa ma uit maine sa vad melodiile celorlalte tari.
Si nu pot spune decat BAFTA ROMANIA!
Din cauza unor mentalităţi precum a ta este ţara asta aşa cum este. Te mulţumeşti cu orice rahat, şi-l mai şi susţii doar pentru că n-ai altceva mai bun...
Nu,nu ma multumesc cu orice rahat.Dar totusi, oameni buni, noi am ales melodia asta! Ce va tot vaitati atat ca nu va convine? Tu de exemplu, ai pus mana sa votezi? Bineinteles ca NU!
Si observ ce comentarii ai lasat, numai asa imi pot da seama ce minte seaca ai.Cretin esti tu, ma amaratule!
PS:Stiu ca imi vei raspunde, dar n-am de gand sa dau curs unei eventuale dispute. Ziua buna!
A, şi dacă "noi" am ales melodia, asta înseamnă că a fost aleasă în unanimitate? Eu unul îmi doream să fim reprezentaţi de Cătălin Josan sau Vicky Red, care într-adevăr, nu aveau nici ei melodii reuşite, dar totuşi pe lângă Zaleilah erau cu mult mai bune, iar ei ca şi artişti erau mult mai talentaţi decât Elena sau cum dracu' o cheamă pe cea de la Mandinga. Am tot dreptul să-mi exprim nemulţumirea faţă de piesa care ne-a reprezentat, din moment ce fac parte din această ţară. M-am săturat să mă simt umilit, eu ca cetăţean din cauza unor cretini care ne fac de râs. După ce ne-a reprezentat Trăistariu, an de an, am trimis doar rahaturi la Eurovision(excepţie Paula Seling) care au avut prestaţii jalnice, şi la fel ca şi anul acesta, toţi cretinii erau în extaz şi erau optimişti la greu, spunând într-una că vom câştiga.
De ce să fiu un cretin care să repete propoziţii optimiste la greu, când ştiu de la bun început dacă o melodie are şanse sau nu? Pentru că sunt român? Tocmai datorită faptului că sunt român, nu pot să am mentalitatea ta şi să fiu optimist la orice rahat pentru că m-am săturat să se repete aceeaşi poveste an de an.
Şi nu era nevoie de jigniri ca pe maidanele copilăriei tale, pentru că eu nu te-am jignit în niciun fel.
În mare, se observă că doar cretinii pot considera această piesă ca fiind suficient de bună cât să câştige.
Mandinga nu prinde nici locul 19 cu porcăria asta. E a nu ştiu câta oară când văd pe cineva cu " câştigă? "... Da mă, câştigă, că doar unde n-au fost în stare oameni cu voci fantastice precum Luminiţa Anghel, Mihai Trăistariu şi Paula Seling, o fi în stare o cântăreaţă din asta " cracificabilă " şi sugătoare de " talent " să câştige. CU SIGURANŢĂ!
AI DREPTATE, stiu ca nu v-a castiga.mai ales cu piesa aiade tot rasul. oare are alta piesa in afara de aia? marog.o sa ne faca de ras am vrut doar sa aflu parerea voastra.
Romania nu va castiga la eurovision pentru ca e o facatura.E vorba de parteneriiatele intre tari.Nu ar castiga nici macar Andra, singura cu care am avea sanse ar fi inna si asta petru ca e foarte cunoscuta in strainatate.
Daca Mandinga castiga promit ca-mi iau chitara si tobele si la anul ma inscriu si eu :0 Nu cred ca merite sa castige. Sunt alte melodii mai bune...mult, mult mai bune decat melodia asta cu ritm de manea. Ca de altfel 3/4 din melodiile de la Eurovision
NU MERITA. pentru eurovizion e nevoie de spectacol, si o melodie mai buna, dans, etc... eu as vrea sa castige dar sigur nu ia premiul...O sane facem de rusine pe tot continentul
Eu nu cred ca nu vor castiga chiar primul loc deoarece am auzit ca Suedia ar fi cea mai favorita tara. In top 5 este foarte posibil sa intram. Mie imi place melodia, este destul de interesanta si are un ritm frumos. Sper sa ajungem in top 5 pentru ca si Romania este o tara extraordinara care merita sa fie putin mai apreciata
Nu cred sunt altii mai bunii decat madinga la eurovizon 2012 ei credeau si inca cred ca este foarte usor doar nu este asa este foartegreu deci raspunsul meu este ca nu
Si eu la fel o placeam inainte, adr acum...mi-am dat seama ca ii de *****
ghineanamaria întreabă:
Ancuta5678 întreabă: