anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hee TPU!
Am si eu o intrebaree, asa mai interesanta big grin
Cum scapati de emotii pe scena? Stiam si eu cateva trucuri cum ar fi sa ma gandesc ca nimeni nu ma vede si nu ma asculta, sau sa-mi imaginez ca lumea e mai proasta decat mine ( laughing ), sau sa mananc ciocolata inainte si multe altele...dar nimic din toate astea n-au mers.
Care e cel mai tare secret? Bautura oare?
Dau funda caruia detine esenta tare din sticluta mica big grin

3 răspunsuri:
| Ironicnαme a răspuns:

În niciun caz băutura. Trebuie doar să crezi în tine şi să scapi de emoţiile acelea banale. Cu acele emoţii nu vei face nimic, şi sigur nu ai vrea să fii neplăcută. Deci, în concluzie, te gândeşti la ce e mai bine, la ceva haios, la cum se descurcă ceilalţi cântăreţi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing Simpla si usoara intrebare... Gandeste-te la cei mai dragi ca sunt acolo si GANDESTETE CA FACI ASTA DE O VIATA! EU ASA SCAP DE EMOTII
Pe scena trebuie sa te simti tu bine in primul rand... apoi restul vine de la sinewinking

| daηă a răspuns:

Eu nu scap de emoții.Am jucat odată o scenetă ușoară, cu un public numeros, totuși, și tremuram de emoții, chiar dacă avem vreo 5 replici! laughing
Deci decât să-ți dau niște sfaturi pe care nu le urmez, mai bine îți spun că nu ești singura care are trac.
Și nu, băutura nu ar merge...