Si eu eram criticata de familie chiar daca nu ma imbracam mai baieteste ci normal (rochite, pantaloni scurti, maieuri etc...) dar dupa si-au dat seama ca nu ma influenteaza cu absolut nimic genul de muzica pe care il ascult.
Intr-adevar rar mai gasesti in ziua de azi persoane care sa nu judece imediat o persoana, fara sa o cunoasca. Acum mai nou auzi lumea pe strada care striga "Bai cocalare!" sau "Uite-te si la emoistu asta" .
Este unul dintre genuri muzicale care îmi place (deși nu ascult toate subgenurile).
E cea mai tare chestie posibila. Unii ne critica pe cei care ascultam rock. Oricum rockul vine din interiorul fiecaruia.Nu oricine poate asculta rock.
Ai dreptate. Rooooooock is on \m/
Am auzit ca cei care asculta rock sunta mai proshti ca cei ce asculta clasica!
"Am auzit", bine zis. Te iei dupa gura lumii din cate vad.
Mai bine ai incerca sa iti dai seama ca o persoana nu trebuie sa o judeci dupa genul de muzica pe care il asculta.
Bine zis!
Pai ma cam streseaza persoanele astea care judeca un om dupa genul de muzica pe care il asculta.
Dupa parerea mea, o persoana poate sa asculte si manele dar daca este de treaba, simpatica etc..nu ma deranjeaza genul de muzica pe care il asculta deloc.
Asa sunt si eu
Din pacate majoritatea familiei mele ma critica ca ascult rock si ca ma imbrac. mai baieteste
Dar nu-mi pasa :-J
Ma bucur ca mai exista in lumea asta si persoane ca tine
Parerea ta si gramatica ta ma cam sperie.
Si eu eram criticata de familie chiar daca nu ma imbracam mai baieteste ci normal (rochite, pantaloni scurti, maieuri etc...) dar dupa si-au dat seama ca nu ma influenteaza cu absolut nimic genul de muzica pe care il ascult.
Intr-adevar rar mai gasesti in ziua de azi persoane care sa nu judece imediat o persoana, fara sa o cunoasca. Acum mai nou auzi lumea pe strada care striga "Bai cocalare!" sau "Uite-te si la emoistu asta" .
anonim_4396 întreabă: