| NoisyDream a întrebat:

Heeii TPU! Am o chitara Orfeus Gibson si nu stiu prea multe despre ea e destul de veche. M-ar interesa daca as reconditiona-o si as face-o ca noua cam ce valoare va avea? Sa stiu daca se merita sa bag bani in ea :D "http://cheesyguitars.com/orfeus_gibson.html" este exact ca cea de aici doar ca intr-o stare mai proasta. As dori sa stiu cam cat valoreaza o astfel de chitara si ce fel de chitara este acustica/clasica (nu ma prea pricep) help! Fundaa :D

Răspuns Câştigător
| Thunderstruck a răspuns:

Pe e-bay una in stare foarte buna e 150$. Am cantat si eu pe orfeus, ideea e ca nu-s chitare rele, eu am prins una setata bine, dar is chitare facute de comunisti, inainte de 90', nu merita sa o reconditionezi. Oricum, nu inteleg cum ai putea sa o reconditionezi daca nici nu stii ce fel de chitara e.E o acustica hollow-body.

| NoisyDream explică (pentru Thunderstruck):

Multumesc frumos pentru ajutor! Am un prieten care mi-a propus sa o reconditionam si el se pricepe dar am vrut sa ma interesez si eu putin asawinking de fapt are nevoie doar de corzi ca in rest nu ma apuc sa ii fac altceva si nu e chiar a mea da am zis ca ii dam la unu 100 de lei si e a noastra i-am facut deja oferta oricum si e de acord cand avem banii o luam si dupa incercam sa o dam mai departe sa luam si noi de o bere pe ea laughing

2 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

Mai bine iti iei alta.
Chitarile acustice nu prea se merita sa le reconditionezi, decat daca au valoare sentimentala.