Hey ^^ ca sa incep cu ce-i mai usor, imi place jrock, insa nu prea ascult... iar kpop... oh, doamne, aici ar fi ceva de scris ^^ trupele pe care le ascult cel mai des ar fi bap, infinite, beast, 2pm, shinee, big bang, super junior, jj project, btob, block b, mblaq, jyj, tvxq, 2ne1, wonder girls, t-ara, cine blue, ft island, x-5, sistar, c-clown, miss a, b1a4, teen top, tritops, nu'est, lunafly, secret, tasty, evol, ss501, u-kiss, f(x), exo, able, a-jax, aoa, kara, snsd, 4minute, 24k, 2bic si cam atat cred. iar ca artisti solo boa, se7en, rain, roh si hoon si artisti din trupe care s-au lansat si solo ^^
Big Bang la prima, desi sunt prea des mediocri, iar GD ii trage mult in jos, zic eu.Iar la j-rock decenti sunt ONE OK ROCK, din cate am ascultat de-acolo.Si Moi Dix Mois sunt oarecum buni, dar doar la muzica; la aspect si prezenta scenica zici ca-s niste esuati veniti din Amsterdam.
Asta e cea mai tare melodie j'rock
http://www.youtube.com/watch?v=JRNNbVw1ao0
Si mie imi plac foarte mult, cei de la Maximum The Hormone.
Tot ce este in YG cu exceptia lui Psy, si Se7en.Si CN BLUE.
Desi ma cam dezamagesc cei de la Big Bang,nu-mi place ce le scrie Teddy,sunt mult mai reusite melodiile scrise de GD si TOP, la fel cum si albumul One Of a Kind de la GD, cred ca doar light it up si in the end sunt reusite. Oricum o sa observ adevaratul talent al lui GD, cand o sa scrie toate melodiile la noua trupa de fete din YG.
Nu prea ascult Jrock, urasc felul in care se imbraca, si cum se comporta, dar fac o exceptie pentru Miyavi su Maximum the Hormone.