| ladykorea a întrebat:

heey TPU care este trupa voastra favorita de k'pop? dar j'rock happy

Răspuns Câştigător
| KimEunHee a răspuns:

Hey ^^ ca sa incep cu ce-i mai usor, imi place jrock, insa nu prea ascult... iar kpop... oh, doamne, aici ar fi ceva de scris ^^ trupele pe care le ascult cel mai des ar fi bap, infinite, beast, 2pm, shinee, big bang, super junior, jj project, btob, block b, mblaq, jyj, tvxq, 2ne1, wonder girls, t-ara, cine blue, ft island, x-5, sistar, c-clown, miss a, b1a4, teen top, tritops, nu'est, lunafly, secret, tasty, evol, ss501, u-kiss, f(x), exo, able, a-jax, aoa, kara, snsd, 4minute, 24k, 2bic si cam atat cred. happy iar ca artisti solo boa, se7en, rain, roh si hoon si artisti din trupe care s-au lansat si solo ^^

| KimEunHee a răspuns (pentru KimEunHee):

Nu stiu de ce, dar se pare ca la numele CN BLUE si Roh Ji Hoon m-a corectat scriind cum apare acolo...

5 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Big Bang la prima, desi sunt prea des mediocri, iar GD ii trage mult in jos, zic eu.Iar la j-rock decenti sunt ONE OK ROCK, din cate am ascultat de-acolo.Si Moi Dix Mois sunt oarecum buni, dar doar la muzica; la aspect si prezenta scenica zici ca-s niste esuati veniti din Amsterdam.

| bloodyhell a răspuns:

Asta e cea mai tare melodie j'rock
http://www.youtube.com/watch?v=JRNNbVw1ao0

| KnockOut a răspuns (pentru bloodyhell):

Si mie imi plac foarte mult, cei de la Maximum The Hormone. happy

| KnockOut a răspuns:

Tot ce este in YG cu exceptia lui Psy, si Se7en.Si CN BLUE.
Desi ma cam dezamagesc cei de la Big Bang,nu-mi place ce le scrie Teddy,sunt mult mai reusite melodiile scrise de GD si TOP, la fel cum si albumul One Of a Kind de la GD, cred ca doar light it up si in the end sunt reusite. Oricum o sa observ adevaratul talent al lui GD, cand o sa scrie toate melodiile la noua trupa de fete din YG.
Nu prea ascult Jrock, urasc felul in care se imbraca, si cum se comporta, dar fac o exceptie pentru Miyavi su Maximum the Hormone.happy

Întrebări similare